Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna menjava avtostekel Ljubljana, JAKLČ

Se vam je med vožnjo poškodovalo avtosteklo in potrebujete menjavo? Brez skrbi, podjetje JAKLČ, vzdrževanje in popravila motornih vozil, Marko Dolničar s.p. bo poskrbelo za vas in za vaše vozilo.

V našem servisu opravljamo menjavo avtostekel ne glede na znamko ali model avtomobila. Skrbimo zato, da se boste lahko čim prej podali nazaj na pot z vašim vozilom.

Za širše območje Ljubljane nudimo menjavo avtostekel po ugodnih cenah

Že najmanjša praska na vašem avtosteklu lahko povzroči veliko razpoko, kar pomeni, da vas ne more pravilno ščititi. Da bi preprečili poškodbe in večjo škodo, je najbolj priporočljivo, da se avtosteklo zamenja.

Če boste predolgo čakali, se bo poškodba povečala in vaše avtosteklo bo lahko v celoti počilo. Počeno avtosteklo pa ovira pogled na cesto in na ostale udeležence v prometu.

Znotraj našega podjetja sodelujemo z dobavitelji, ki nam dostavljajo avtostekla priznanih proizvajalcev.

Ko prejmemo avtostekla vam jih nemudoma montiramo. Pri sami namestitvi uporabljamo kakovostne materiale, s katerimi poskrbimo, da vam bo avtosteklo ustrezno tesnilo ter ne bo prepuščalo nobene vlage. Na ta način vam bomo preprečili, da bi v okolici avtostekla začela nastajati rja, ki bi vaše vozilo lahko poškodovala.

Izberite ugodnega in zanesljivega izvajalca za menjavo avtostekel

Ko menjujete avtosteklo, izberite izvajalca, ki se dobro pozna na svoje področje. Pri našem podjetju imamo večletne izkušnje z menjavo avtostekel in smo pomagali že številnim strankam.

Našo storitev izvedemo:

  • hitro,

  • kakovostno,

  • zanesljivo in

  • po ugodnih cenah.

Če se vam poškoduje avtosteklo, ne odlašajte in obiščite podjete JAKLČ, vzdrževanje in popravila motornih vozil, Marko Dolničar s.p. iz Ljubljane. Naš naslov in kontaktne informacije lahko najdete zgoraj.