Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna menjava gum, Maribor

Če iščete odličnega ponudnika za ugodno menjavo gum v Mariboru, se obrnite na podjetje Vulkanizerstvo Cizerl d.o.o. Nahajamo se na Nasipni ulici 61.

Pri nas smo zelo natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni, profesionalni in strokovno usposobljeni. Za ugodno menjavo gum, v Mariboru veljamo za bolj konkurenčne ponudnike. Svoje delo jemljemo resno in ga opravimo v dogovorjenih rokih.  

Za ugodno menjavo gum smo vam v Mariboru vedno na voljo

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, zahtevam in potrebam. Ugodno menjavo gum v Mariboru opravljamo skladno s predpisi in standardi. Zagotavljamo visoko kakovost, ugodne cene, hitro odzivnost ter spoštovanje rokov in dogovorov s stranko. 

V našem podjetju vam občasno nudimo akcijo na menjavo gum, zato nas povprašajte za morebitne popuste in si zagotovite top ponudbo, saj traja le kratek čas!

Kar se tiče ugodne menjave gum, smo v Mariboru zagotovo najboljša izbira daleč naokoli

Na naše podjetje se torej obrnite, ko potrebujete:

  • ugodno menjavo gum v Mariboru,

  • letne pnevmatike,

  • zimske pnevmatike,

  • celoletne pnevmatike ter

  • rabljene pnevmatike.

V naši prostorih imamo na voljo sodobno opremo in orodje, ki nam omogoča, da menjavo pnevmatik opravimo hitro, zanesljivo in učinkovito.

Poskrbeli bomo za to, da boste popolnoma varni cesti in kos vsakemu izzivu ter kilometru.

Če potrebujete pomoč pri nakupu pnevmatik ali ne veste, katere gume so najbolj primerne za vaše vozilo, se obrnite na nas. Naši zaposleni imajo ogromno znanja in izkušenj, s katerim vam bodo znali pomagati in svetovati o najboljši izbiri.

Ne odlašajte in nas za ugodno menjavo gum v Mariboru čim prej kontaktirajte in v celoti se vam bomo posvetili. Če se boste odločili za nas, boste vse prej kot razočarani!