Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna montaža klimatske naprave, Ljubljana, Zdravko Rožič s.p.

V podjetju Vzdrževanje in servisiranje naprav, Zdravko Rožič s.p. vam posebno ugodno izvedemo montažo klime na objektu, seveda pa po konkurenčnem ceniku ponujamo tudi:

  • strokoven

  • hiter

  • in zanesljiv servis ali popravilo, v kolikor imate klimatsko napravo že vgrajeno.

Za montažo klime smo eden izmed TOP PONUDNIKOV na območju Ljubljane

Katere znamke klim montiramo, kje na objektu je montaža najbolj primerna in individualno ponudbo vam z veseljem sporočimo ob kontaktu. Stopite v stik in v najkrajšem možnem času vam bomo na voljo za sodelovanje.

Poskrbeli bomo, da boste svoj dom ali poslovne prostore učinkovito hladili, v prehodnih letnih časih pa tudi ogrevali.

Ugodno montiramo in servisiramo klimatske naprave, izvajamo tudi rekuperacijo po Ljubljani z okolico

Naše podjetje ima sedež na Dobu, tako da večino naročil za ugodno montažo klimatskih naprav prevzamemo na objektih v Ljubljani in po celotni Osrednji Sloveniji. Po dogovoru seveda pridemo tudi na druge lokacije.

Za vas in vaše želje smo vedno maksimalno prilagodljivi.

Pišite nam, brezplačno oddajte povpraševanje in se prepričajte sami, da imamo top ponudbo.

Smo mojstri z izkušnjami, znanjem, ustreznim orodjem in dobrimi referencami. Popolnoma nam lahko zaupate, da bo montaža klimatske naprave z nami v Ljubljani med najcenejšimi. Tudi zato, ker je profesionalna in z uporabo kasneje ne boste imeli težav. Če vendarle pride do problemov pri delovanju, pa vam jo tudi servisiramo oziroma vzdržujemo tako, da bo imela najdaljšo možno življenjsko dobo.

Za TOP ponudbo ugodne montaže in servisa klimatske naprave v Ljubljani, pokličite Vzdrževanje in servisiranje naprav, Zdravko Rožič s.p.