Nazaj na seznam zadetkov

Sodobna stavba potrebuje ugodno toplotno črpalko

Vedno več Slovencev se za ogrevanje prostorov in vode odloča za toplotno črpalko. Prednost toplotnih črpalk je, da uporabljajo vire energije iz okolice, nimajo emisij in so cenovno ugodne.

Za vas poiščemo najbolj ugodno izbiro toplotne črpalke

Toplotne črpalke imajo sposobnost, da izkoristijo toploto zraka, vode ali podtalnice in jo oddajo v sistem za ogrevanje. Za prenos te energije potrebujejo elektriko. Več toplote kot nam da okolica, manj električne energije potrebujemo.

Glede na toplotni vir poznamo toplotne črpalke, ki izkoriščajo toploto zraka, zemlje ali podtalnice. Nekatere črpalke lahko koristijo vse tri vire hkrati ali med njimi preklapljajo.

V podjetju PROTIG d.o.o. iz Ljutomera, Pomurja, vam ugodno montiramo toplotno črpalko. Izkušnje in znanja imamo področju ogrevalnih sistemov. Pridobili smo certifikate priznanih proizvajalcev opreme za ogrevanje. To so: Viessmann, Weishaupt in Buderus.

Montaža toplotnih črpalk je primerna za stavbe, ki so energijsko obnovljene, saj tako porabimo manj energije in so stroški nižji.

Pokličete nas lahko, če nameravate izvajati različna gradbena dela

Poleg toplotnih črpalk nas lahko pokličite tudi za naslednje storitve:

  • Izvajamo meritve električnih inštalacij.

Nastavimo vse zaščitne naprave, preverimo pravilnost izvedbe in usklajenost inštalacij.

  • Izvajamo razne inštalacije.

Montiramo klimatske naprave, toplotne črpalke in električno napeljavo.

  • Delamo izkope za gradnje.

Urejamo komunalno infrastrukturo (vodovod, kanalizacija, plinovod, telekomunikacija, meteorne vode), temeljne objekte, čistilne naprave in kanalizacijo.

  • Opravljamo ostale gradbene storitve.

Vgrajujemo in inštaliramo optične kable.

Naš cilj je, našim strankam nuditi najboljšo kvaliteto. Če se odločite za montažo toplotne črpalke, bomo poskrbeli, da bo ta montirana pravilno in bo pravilno delovala.

Bi montirali toplotno črpalko, imate vprašanja ali bi radi izvedli druga gradbena dela? Pokličite nas.