Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna nočitev z zajtrkom Bohinj, MCT d.o.o.

Za vaš dopust sprejmite pravilno odločitev in pridite v Bohinj, kjer vas v Hiša Resje čaka gostoljubje in prečudovita narava.

V vasi Nemški Rovt pri Bohinju vam nudimo ugodno nočitev z zajtrkom

Če iščete ugodno prenočišče z bed and breakfast, ste pri nas na pravem naslovu.

Naslov, kjer se nahaja naša Hiša Resje je Nemški Rovt 21A, Bohinjska Bistrica, ki je drugačen od naslova sedeža našega podjetja.

V Hiši Resje imamo na voljo 14 sob. Naše sobe so za dve, tri ali štiri osebe. Vse sobe so opremljene s kopalnico, večina pa jih ima direkten izhod na balkon, kjer lahko uživate v lepih razgledih in svežem gorskem zraku.

Naša geografska lokacija tik ob Triglavskem narodnem parku vam nudi izdelano začetno točko za številne izlete. Od Bohinjskega jezera smo oddaljeni le 10 km, od Blejskega pa dobrih 20 km.

Preden se odpravite na izlet, vam postrežemo okusen zajtrk, s katerim se boste lažje podali na pot.

Znotraj Hiše Resje se nahaja brezplačen fitnes studio. Našim gostom je na voljo brezplačno parkirišče, dve terasi in majhno otroško igrišče za najmlajše.

Po zajtrku imate na voljo številne aktivnosti v okolici našega prenočišča

Kdor rad kolesari in hodi v hribe, je v Bohinju na pravem naslovu. V naši okolici se nahajajo številne pohodne in kolesarske poti.

V poletnih mesecih se lahko osvežite v Bohinjskem ali Blejskem jezeru. Pozimi se lahko podate na Sorško planino, kjer na vas čakajo številne zimske aktivnosti.

Ko boste hodili po izletih, se lahko ustavite na naslovu Triglavska cesta 39Z v Bohinjski Bistrici, kjer se nahaja sedež našega podjetja. Na tem naslovu imamo tudi trgovino z oblačili, kjer boste našli nekaj za vsakogar.

Vabljeni v Hišo Resje, kjer si boste v objemu narave napolnili vaše baterije.

Pošljite nam povpraševanje. Veselimo se vašega obiska!