Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna notranja oprema za plovila Slovenija, REVAL R d.o.o.

Pri podjetju REVAL d.o.o. še več kot štirideset let skrbimo za izdelavo pohištva. Našo obrt smo razširili na montažo na plovilih. Znotraj naše storitve izdelujemo tudi eko hiše in notranjo opremo.

Luksuznim jahtam in ostalim plovilom izdelujemo notranjo in zunanjo opremo po ugodnih cenah

Naš cilj je, da se naše stranke v jahtah in ostalih plovilih udobno počutijo. Ko si na morju, se ne moreš nikamor umakniti, zato vam zagotavljamo prostore, v katerih boste preživeli lepe in nepozabne trenutke.

Pri našem delu uporabljamo materiali najvišje kvalitete, kar se prepozna po videzu in tipu. Pohištvo in oprema, ki jo za vas izdelamo je trajna, kar pomeni, da vam bo služila dolgo. Ne bo je potrebno menjavati.

Če jahte izposojate vašim strankam, si zagotovite kvalitetnega partnerja, ki vam bo zagotovil notranjo opremo za vaša plovila po ugodnih cenah.

Stranke s katerimi sodelujemo prihajajo tako iz Slovenije kot iz tujine.

Zakaj je sodelovanje z REVAL R d.o.o. za vas najbolj ugodna rešitev?

Izkušnje, ki smo jih pridobili iz samih začetkov, ko smo izdelovali pohištvo, smo redno nadgrajevali in ga vpeljujemo v gradnjo notranje opreme za plovila.

Na opremo, ki jo izdelujemo smo ponosni. Vašim željam, ki jih imate o opremi, se prilagajamo in jih uresničujemo. Znano se prilagajati in vam lahko o izbiri različnih materialov in opremi tudi svetujemo.

Naša storitev je kvalitetna in vam jo ponujamo po ugodnih cenah.

Prepričajte se o naši kakovosti in nam zaupajte izdelavo notranje opreme za vaše jahte in ostala plovila.

Pošljite nam povpraševanje. Za vsa vprašanja smo vam na razpolago po telefonu ali elektronski pošti. Vabljeni tudi na ogled naše spletne strani www.reval.si, kjer si lahko ogledate naše reference.