Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna oprema za gostinstvo

Celovito ponudbo gostinske opreme po najboljših cenah dobite pri Icarus2, trgovina in svetovanje, d.o.o.

Ni važno, ali imate restavracijo, hotel, lokal s pijačo ali drug gostinski obrat. Če želite v njem popolno zadovoljiti svoje goste, se obrnite na nas, da najdemo nove, inovativne rešitve za vas, s katerimi boste izstopili.

Vsak kupec, ki ga zanima naša ugodna oprema za gostinstvo pri Icarus2 dobi individualno obravnavo in učinkovito iskanje rešitev, ki bodo kulinaričnemu razvajanju gostov dodale piko na i.

Več kot samo ugodna gostinska oprema

Zakaj je naša ponudba top izbira?

Ker se zavedamo, da je za uspešno opravljanje gostinske dejavnosti potrebno najdi izviren koncept, ki strankam ponuja kulinarično doživetje in izkušnjo, ki si jo zaželijo vedno znova. Uresničevanje takih konceptov pa ne vključuje le priprave jedilnikov, pač pa je eden od ključnih temeljev za uspešno realizacijo tudi oprema:

  • krožniki

  • kozarci

  • skodelice

  • jedilni pribor

  • vse za samopostrežni bife

Vse našteto vam dobavimo v najkrajšem roku. Izbira je široka, vsak lahko v njej najde nekaj po svojem okusu oziroma okusu svojih gostov. Skrbimo, da so izdelki kakovostni, privlačni na pogled in seveda funkcionalni za uporabo.

Največ časa in denarja vam prihranimo s tem, ker je vse na voljo na enem mestu.

Že imate koncept, pa ne veste, kje najti čim bolj ugodno, a kvalitetno gostinsko opremo, da ga uresničite? Ste še brez zamisli, ker verjamete, da se vam bo porodila, ko vidite prave izdelke za postrežbo?

Najsi sodite v prvo ali drugo kategorijo, pri nas vas čaka rešitev. Če je koncept že razvit, nas kontaktirajte, da vam čim prej dobavimo izdelke. Če zamisli še nabirate, vam je na voljo tudi naš kader, ki je stalno v koraku s trendi in ima sveže zamisli, da vam priskoči na pomoč. Skupaj ustvarimo tisto, kar vas bo naredilo posebne!

Za sodelovanje, naročilo izdelkov, morebitna vprašanja oziroma sodelovanje smo vam na voljo. Icarus2, ugodna oprema za gostinstvo vas pričakujemo ne spreglejte pa niti naše ponudbe na področju prodaje sveč.

Več na spletni strani ali preko naših kontaktov!