Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna optika, Škofja Loka

OPTIKA MARETIČ DEBELJAK, Matic Debeljak s.p. je po Škofji Loki znana kot najbolj kvalitetna in ugodna optika v Škofji Loki. Nahajamo se na Kapucinskem trgu 3.

Pri nas v naši ugodni optiki v Škofji Loki, se posvetimo vsaki stranki posebej, ker vas radi obravnavamo individualno, da se tako lahko posvetimo vsaki vaši želji, potrebi in želji. Smo podjetje, z več kot 50 letno tradicijo, kar zagotovo pomeni, da imamo veliko pridobljenih znanj in izkušenj ter odličnih referenc.

Če iščete kvalitetno in ugodno optiko v Škofji Loki, ste jo našli!

Ne spreglejte pa občasnih akcij, ki jih nudimo našim cenjenim strankam in nas povprašajte za morebitne popuste.

Ker pa smo specializirani, pa vam bomo znali tudi odlično pomagati. V naši ugodni optiki v Škofji Loki vas pričakujejo zanesljivi, odgovorni, natančni ter usposobljeni strokovnjaki, zato nam lahko brez skrbi zaupate. Za vas si bomo vzeli čas in vam po potrebi tudi svetovali.

V naši ugodni optiki v Škofji Loki zagotavljamo visoko kakovost izdelkov in storitev, dostopne cene, hitro odzivnost, korekten odnos ter spoštovanje vseh rokov in dogovorov.

V naši ugodni optiki v Škofji Loki vam nudimo odlične storitve in široko ponudbo

Kaj vse vam nudimo v naši ugodni optiki v Škofji Loki?

  • preglede vida,

  • izdelavo in prodajo korekcijskih očal,

  • izdelavo in prodajo sončnih očal,

  • izdelavo in prodajo kontaktnih leč,

  • tekočino za kontaktne leče,

  • čistila za očala ter

  • druge optične produkte.

Naša ugodna optika pa po Škofji Loki slovi tudi po pestri izbiri modernih korekcijskih okvirjev priznanih svetovnih proizvajalcev in priznanih blagovnih znamk ter kvalitetnih stekel po ugodnih cenah seveda.

Za naročila, cenike, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodni optiki v Škofji Loki nas kontaktirajte in v celoti se vam bomo posvetili.

V veselje nam bo sodelovati z vami!