Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna pedikura Savinjska, Tamara Ježovnik s.p.

Privoščite svojim stopalom in nohtom profesionalno nego. V kozmetičnem salonu Tamara Ježovnik s.p. vam nudimo ugodno pedikuro. Na Savinjskem smo priljubljeni, ker svojim strankam uredimo stopala po top ponudbi. Preverite jo tudi vi, saj si jo zaslužite.

Pri ugodni pedikuri vam bomo pripravili primerno nego za vaša stopala, kamor spada prijetna pomirjevalna kopel, čiščenje obnohtnih kanalov, urejanje nohtov in obnohtne kožice, poskrbimo za trdo kožo na stopalih in jih namažemo in masiramo s posebno negovalno kremo.

Pri ugodni pedikuri vam tudi svetujemo, kako stopala pravilno negovati doma. Pri nas vas čaka ekipa, ki je strokovno usposobljena in izurjena. Smo zanesljivi, diskretni, odgovorni, profesionalni in prilagodljivi. Na Savinjskem smo poznani kot kozmetični salon, ki je vreden zaupanja.

Urejanje stopal Savinjska, Tamara Ježovnik s.p.

Tamara Ježovnik s.p. pri urejanju stopal uporablja izdelke in kozmetiko, ki so za vašo kožo najbolj primerni. V celoti se vam posvetimo, saj vemo, da je vsaka stranka drugačna, zato nam je pomemben individualen pristop. Naš odnos je spoštljiv in profesionalen.

Z urejanjem stopal pri nas na Savinjskem bomo dosegli, da bodo vaša stopala izgledala čudovito in jih boste z veseljem pokazali. Poudarite svojo lepoto in nas obiščite. Za vas se bomo potrudili in ugodili vašim željam in zahtevam. Profesionalna nega, kvalitetne storitve, konkurenčne cene in top ponudba.

Preverite jo in stopite v stik z nami. Za urejanje stopal smo vam na voljo v našem salonu na Savinjskem. Postanite del naših zadovoljnih strank in nas obiščite, zagotovo se boste k nam rade volje vrnili.