Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna prenočišča Bovec, Zofija Komac, Sobodajalka

V bližini Bovca na vas čakajo apartmaji, v katerih lahko preživite svoj dopust. Poleti se lahko umaknete v bližino Julijskih Alp, kjer lahko v gorskem zraku preživite svoj dopust in pozimi izkoristite možnosti za številne zimske aktivnosti.

Apartmaji Čok vam nudijo ugodno prenočišče v bližini Bovca

Apartmaji Čok se nahajajo v bližini Bovca, v vasi Čezsoča. Kot že ime pove, se nahajamo le čez Sočo stran od Bovca.

V Apartmajih Čok imamo na voljo štiri apartmaje. Vsak izmed njih je opremljen s kopalnico, kuhinjo in spalnicami. Apartmaji so primerni tako za posameznike kot za družine:

  • apartma 1: za 1-3 osebe,

  • apartma 2: za 1-2 osebi,

  • apartma 3: za 1-2 osebi in

  • apartma 4: za 2-5 oseb.

Od naših apartmajev ste le 300 metrov oddaljeni od reke Soče. Soča je ena izmed najlepših rek v celotni Sloveniji in vam poleti nudi prijetno osvežitev in možnost za kopanje. Ponudbo za rafting in kanu lahko najdete že v vasi Čezsoča. Povprašajte nas, kaj početi v bližini in z veseljem vam bomo svetovali.

Kaj lahko počnete v bližini našega ugodnega prenočišča?

V naši bližini se nahajajo številne sprehajalne, pohodne in kolesarske poti, po katerih lahko raziskujete lepoto Julijskih Alp.

Lepoto Triglavskega narodnega parka si lahko ogledate tudi s panoramskim letalom. Par kilometrov stran od našega ugodnega prenočišča se nahaja letališče Bovec, kjer si lahko rezervirate panoramski let. Če ste ljubitelj adrenalina, se lahko preizkusite v padalstvu in si zagotovite nepozabne spomine.

Pozimi se lahko iz naših apartmajev podate na smučanje. Smučišče Kanin se nahaja nad Bovcem in je le streljaj stran od našega prenočišča.

Umaknite se od poletne vročine in svoje počitnice preživite v prijetni klimi in naravi. Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite svoje ugodno prenočišče v bližini Bovca.