Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna prodaja in polaganje keramike

Ste se lotili prenove kopalnice, kuhinje ali drugih prostorov v svojem domu, ki jih želite opremiti z novimi keramičnimi ploščicami? Ste na pravem naslovu!

Dovolite da vam ugodno pomagamo pri Keramičarstvo Berlec d.o.o. Pri nas največ časa in denarja prihanite predvsem, ker dobite vse na enem mestu. Omogočamo vam tako nakup keramike kakor polaganje ploščic, v vseh prostorih vašega doma - zunaj, znotraj, na tleh in stenah.

Da bi ponudili resnično čim več za kupce, pa smo v prodajni program poleg keramičnih ploščic dodali tudi umetni kamen, granit in marmor. Gre za trenutno izjemno moderne materiale pri opremljanju prostorov, ki so ne le estetski, pač pa predvsem izjemno trdni, odporni na poškodbe in vremenske vplive. Morda na prvi pogled nekoliko dražja rešitev, je vsekakor ena od najbolj trajnih, zato na koncu lahko rečemo, da ste izbrali dobro in ugodno še za ostale generacije, ki bodo uporabljale te prostore.

Do najbolj ugodne rešitve predvsem z izbiro kvalitetnih materialov in izvajalca polaganja keramike

Zavedamo se, da kupci gledajo na ceno keramike in trudimo se, da ponudimo kar najbolj dostopne rešitve. Ne želimo pa na ta račun delati kompromisov, kar se tiče kvalitete. Nič vam ne pomaga, da kupite najdražje keramične ploščice, če polaganje keramike ni izvedeno pravilno. In to je tista dodana vrednost, ki jo lahko ponudimo pri nas.

Polaganje keramike Kamnik

Najprej vam pomagamo izbrati kvalitetno keramiko znotraj vašega proračuna. Glede na želje glede dimenzij, oblike, barve, vzorca ipd. vam lahko v našem prodajnem programu predstavimo možnosti v različnih cenovnih razredih. Ko je nakup opravljen in keramika dobavljena pa se dogovorimo še za polaganje.

Ne glede na to, ali se bo polaganje izvedlo na manjših ali večjih površinah, zunaj ali znotraj, ob našem obisku pričakujte, da bomo prišli dobro pripravljeni na delo. Polaganje ploščic ne zahteva namreč le nakupa keramike. Za kvalitetno izvedbo je potrebno ustrezno pripraviti podlago, izbrati kvalitetno lepilo, kasneje pa natančno poskrbeti tudi za fugiranje, da prostor dobi končno podobo in je primeren za uporabo.

Vse to prepustite nam in na koncu le uživajte ob pogledu in pri uporabi svoje nove kopalnice, kuhinje, terase, balkona ali celo spalnice, dnevne sobe, ki ste jo opremili s keramiko.

Keramika je ugodna rešitev, ker ne zahteva posebnega vzdrževanja, je odlična podlaga za talno ogrevanje in zaradi številnih imitacij materialov, barv (mat, sijaj), oblik primerna za prav vsak prostor.

Spoznajte našo prodajo in mojstre, ki izvajajo polaganje keramike, ter se prepričajte sami, da smo najboljši.