Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna PVC vhodna vrata

Pri podjetju Okna in Vrata Nomis si zagotovite ugodno stavbno pohištvo odlične kvalitete.

Dolgoletno se ukvarjamo s proizvodnjo PVC stavbnega pohištva, kamor sodijo okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimski vrtovi. Ponudbo dopolnjujemo tudi s senčili, tako da resnično dobite vse na enem mestu.

Lasten proizvodni obrat nam omogoča, da rešitve prilagodimo po vaši meri. Če torej želite vgraditi vhodna ali garažna vrata nadstandardnih dimenzij ali imate kakšne druge individualne zahteve, povprašajte za ponudbo pri nas. Potrudili se bomo, da uresničimo vaše ideje in vam pred samim naročilom tudi svetujemo, katere rešitve vam bodo vizualno in funkcionalno dolgo najbolje služile.

Vhodna vrata Nomis, najboljša PVC vrata

V prodajnem programu vhodnih vrat imamo 6 različnih linij, vsaka pa ima seveda tudi lepo število različnih modelov vhodnih vrat.

Za izdelavo uporabljamo kakovostne, trpežne materiale. PVC je zelo ugoden, glede na dolgo življenjsko dobo stavbnega pohištva, enostavno vzdrževanje in številne možnosti rešitev po meri. Še toliko bolj so PVC vhodna vrata Nomis ugodna, če ujamete naše akcijske cene.

PVC vhodna in garažna vrata po najugodnejših cenah

Zavedamo se, da ko izbirate okna, vrata, garažna vrata oziroma ostalo stavbno pohištvo, gledate tudi na to, kako bo na koncu izgledal objekt kot celota. Zato smo v proizvodni oziroma prodajni program tudi dodali vse vrste stavbnega pohištva, ki se tako enostavno dopolnjuje.

Vi ne izgubljate časa z iskanjem proizvajalca vhodnih vrat in usklajevanjem s ponudnikom garažnih vrat, oken, senčil. Ker dobite vse na enem mestu, boste dobili popolno skladnost vseh naštetih elementov.

Izbirate lahko različne profile, barve, dimenzije oziroma oblike. Ob tem boste prihranili veliko časa pa tudi denarja, zato z obiskom, klicem oziroma povpraševanjem pri nas ne odlašajte več.