Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna ročna avtopralnica

Oglasite se v ugodni ročni avtopralnici KANALI SG1 d.o.o. in zaupajte svojega jeklenega konjička top ponudniku. Najdete nas na naslovu Gozdna pot 7 v Slovenj Gradcu. Sicer pa se v sklopu našega podjetja ukvarjamo tudi s čiščenjem kanalizacij.

Naša ugodna ročna avtopralnica je specializirana v globinskem čiščenju in poliranju. Oprema, ki jo uporabljamo je specializirana, sodobna in tehnično pregledana. Ker je to profesionalna oprema, bo vaše vozilo nared v najkrajšem možnem času. Prav tako pa uporabljamo izdelke in čistila, ki ne bodo poškodovale površine vašega vozila, a so neizprosna do umazanije.

Naše osebje se vam bo popolnoma posvetilo, saj želimo vaše vozilo vrniti očiščeno ter udobno in varno za vožnjo.

Ugodna ročna avtopralnica kot top ponudnik za vaše vozilo

KANALI SG1 d.o.o. je prava izbira za enostaven in učinkovit način pranja vozila. V ugodni ročni avtopralnici vam nudimo čiščenje platišč, odstranjevanje insektov, predpranje peno, visokotlačno predpranje, čiščenje z mehko krtačo, splakovanje, peneči vosek...

Zakaj se obrniti na našo ugodno ročno avtopralnico? Ker smo primerni za vsakogar, saj vrnemo sijaj vašemu vozilu, je praktična ideja, saj vaše dvorišče ne bo umazano, prihranili pa boste svoj čas, vodo in denar.

Obrnite se na našo ugodno ročno avtopralnico in z veseljem bomo vaše vozilo obravnavali skrbno in dosledno. Veselimo se vaših povpraševanj in vašega obiska!