Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna turistična agencija

Je ugodna turistična agencija to, kar iščete v regiji Goriška? Na Severnem Primorskem smo se kot top ponudnik ugodnih turističnih agencij uveljavili pri podjetju TU D.O.O., kjer svojo dejavnost izvajamo z enotama Turistična agencija Gea v Šempetru in Kompas Ajdovščina v Ajdovščini.

Strankam zagotavljamo celovit nabor storitev ugodne turistične agencije, ki vključuje dnevne izlete, skupinske izlete in potovanja, potovanja po meri, vodene oglede, zasebne prevoze, letalske vozovnice, križarjenja, poročna potovanja…

Bi radi odkrivali Slovenijo, katero izmed sosednjih ali evropskih držav ali pa vas mika na oddaljene kontinente, kot so Amerika, Afrika, Azija ali Avstralija? Za nas nobena želja ni prevelik izziv, pri nas boste gotovo našli primeren produkt zase.

S kakovostnimi storitvami smo upravičili zaupanje Goriške regije

Številne zveste in zadovoljne stranke pa se k nam vsako leto v času poletnih počitnic, prvomajskih praznikov, krompirjevih počitnic in veselega decembra vračajo, da bi si rezervirali svoje mesto v priljubljenih nastanitvah ob morju, v gorskih turističnih središčih ali v toplicah.

Na voljo so vam vse vrste nastanitev, kot so luksuzni hoteli, družinam prijazni all inclusive resorti, apartmaji…

Letite s katerega izmed letališč, kot so Brnik, Ronke, Benetke Marko Polo ali Treviso? Na vsa našteta in tudi druga letališča vam prevoz organiziramo mi, ki poskrbimo tudi za prevoze do pristanišč.

Top ugodna turistična agencija, kjer bomo izpolnili vse vaše želje, smo TU D.O.O. Obiščite nas in se prepričajte o naši kakovosti.

Vabimo vas v sledeči poslovni enoti:

GEA Šempeter, Trg Ivana Roba 4, 5290 Šempeter pri Gorici
Ponedeljek, torek in sreda 9:00 - 17:00, četrtek, petek, sobota in nedelja zaprto.

KOMPAS Ajdovščina Goriška cesta 23, 5270 Ajdovščina
Ponedeljek, sreda in četrtek 9:00 – 17:00, torek, petek, sobota in nedelja zaprto.