Nazaj na seznam zadetkov

SENČILKO, MATEJ PAVEL S.P.

logo
Senčilko kombi
Grizoldova ulica 12, 2342 Ruše
Prikaži številko
Pon - Pet: 8:00 - 16:00 Sobota: 8:00 - 12:00

Ugodna zunanja senčila, Senčilko, Matej Pavel s.p., markize, roloji, žaluzije

SENČILKO je podjetje Štajerske, ki se je specializirano za izdelavo ugodnih komarnikov in zunanjih senčil. Naša ekipa mojstrov je strokovno usposobljena, z bogatimi izkušnjami in kos še tako zahtevnim projektom. Najsi gre za vaš dom ali poslovni prostor, za vsak objekt najdemo primerno rešitev in zagotovimo ugodna zunanja senčila in komarnike v vaše zadovoljstvo.

Svoje delo z veseljem opravljamo, kar odraža mnogo naših uspešno zaključenih projektov in zadovoljnih strank, na kar smo zelo ponosni.

Pri svojem delu uporabljamo kakovostne materiale, kar se vedno izkaže kot zelo dobra odločitev na dolgi rok, saj morajo biti zunanja senčila in komarniki vzdržljiva ob redni uporabi in odporna na različne vremenske pogoje ter druge dejavnike.

Poleg kakovostnih materialov, pa ne gre zanemariti tudi strokovnega orodja in drugih pripomočkov, ki prav tako prispevajo k dobro opravljenemu delu.

Komarniki so odlična izbira, ko želite, da mrčes ostane zunaj in kljub temu zračiti vaš dom ali pisarno.

Pri nas vam je na voljo tudi ultrasonično čiščenje zunanjih žaluzij. Žaluzije odmontiramo, odpeljemo na čiščenje, po končanem procesu, pa vam jih zmontiramo nazaj. To je varen proces, ki temeljito očisti žaluzije.

TopPonudba za ugodna zunanja senčila: Žaluzije, Screen roloji, Komarniki, Markize

SENČILKO vam nudi:

  • izdelavo zunanjih žaluzij, screen rolojev, markiz in komarnikov,

  • lesene nadstreške,

  • ultrasonično čiščenje žaluzij.

Zunanja senčila so odlična izbira, ko se želite zaščititi pred nezaželenimi pogledi in močnim soncem. Prav tako pa ni zanemarljivo varčevanje z energijo. Pomembno prispevajo k zmanjšanju porabe (električne) energije; v poletnem času, ker ne potrebujete toliko klimatskega hlajenja in pozimi, ko sonce lahko tudi pasivno ogreva prostor.

Naši komarniki preprečujejo vstop mrčesu v vaše prostore, tako ponoči, kot podnevi in poskrbijo za mirne noči. In ne samo mrčesu, vstop uspešno preprečujejo tudi raznim prašnim delcem, kar olajša življenje alergikom in ljudem, ki imajo težave s senenim nahodom. Komarnike vam izdelamo v različnih izvedbah in so enostavni za uporabo. Primerni za vse vrste vrat in oken, saj jih priredimo po vaših merah.

Ugodna zunanja senčila si lahko izberete v različnih barvah in izvedbah. Pokličite nas, znali vam bomo svetovati, ponuditi rešitve, kjer bodo potrebne in kakovostno zmontirati.

Veselimo se vašega klica. Vaš SENČILKO.