Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne avtoprikolice ter prodaja in montaža pohištva so glavna dejavnost centra Debelak

Preverite top ponudbo podjetja Debelak center Patrik Debelak s.p., katerega glavna dejavnost je uvoz, izvoz, prodaja in montaža pohištva, ukvarjamo pa se tudi s trgovino avtoprikolic in avtomobilov. 

V Rogaški Slatini boste našli trgovino Debelak center, ki vas bo prepričala z odličnimi pogoji poslovanja.

Kakšni so?

Na prvo mesto bomo izpostavili naš odnos do strank. Najprej aktivno poslušamo vaše želje in pričakovanja. V kolikor imate dvome ali vprašanja, jih takoj rešimo. Prodajo in montažo pohištva, avtoprikolic in avtomobilov prilagajamo vašim zmožnostim. Spremljamo vašo stopnjo zadovoljstva, saj si želimo, da je ta na najvišji ravni.

Prodaja in montaža pohištva, avtoprikolic in avtomobilov Debelak center 

Naj se sedaj osredotočimo še na samo prodajo in montažo pohištva, avtoprikolic in avtomobilov. Vsi izdelki, ki jih najdete v naši top ponudbi, so narejeni iz materialov top kakovosti. Posledično, je njihova življenjska doba daljša, vsak izdelek pa služi svoji namembnosti. 

Pohištvo in vozila so moderna in sodobno opremljena. Ker pa govorimo o top ponudbi, so tudi naše cene temu primerne. Prav tako pa občasno nudimo tudi morebitne popuste. Ne zamudite jih! 

Preverite, zakaj je naša ponudba med najbolj top in vstopite v kontakt z nami. Na voljo smo vam preko kontaktov, ki so navedeni v objavi.