Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne greznice in biološke greznice

V podjetju Aqua Tehnika Jakob se ukvarjamo s prodajo in vgradnjo bioloških čistilnih naprav oziroma kot jim tudi rečemo greznic.

Izbira kvalitetne greznice je pomembna, tako kot tudi izbira kvalitetnega dobavitelja. Ko je enkrat biološka naprava vgrajena, je odločitev namreč težje spreminjati.

Zato pri nas prisegamo na individualni pristop do vsakega kupca. Pri nakupu ponujamo celovito pomoč in smo na voljo za nasvete, oziroma da odgovorimo na vaša vprašanja. Nekaj nasvetov, da bo nakup greznice ugoden in dober, smo zbrali tudi na naši spletni strani.

Sodelovanje z nami pomeni celostno podporo od začetka do konca, oziroma od nakupa do postavitve ter morebitnega vzdrževanja, kar je tudi eden od razlogov, da najdete nas, ko iščete ugodne biološke greznice. Če dobite vse na enem mestu, to vsekakor pomeni prihranek časa, posledično pa tudi denarja.

Ugodne greznice oziroma biološke čistilne naprave: Od nakupa do postavitve

Ko se odločate za nakup greznice oziroma postavitev biološke čistilne naprave, je dobro, da upoštevate naslednje:

  • Učinkovitost čistilne naprave

  • Proizvajalec in kvaliteta greznice

  • Materiali

  • Velikost čistilne posode

  • Garancija in servis

  • Cena čistilne naprave

Pri nas vam zanesljivo ugodno zagotovimo greznice, ki izpolnjujejo vse te pogoje. Prav tako smo vam na voljo, da vam uredimo zbiralnik deževnice.

Dobavimo vam tako betonske kot plastične zbiralnike. Gre za okolju prijazno rešitev, saj večino vode, ki jo porabimo v dnevu, ne potrebujete za kuhanje, pitje oziroma osebno higieno, pač pa za zalivanje vrta, pranje avtomobila, pranje perila, izplakovanje stranišča. V teh primerih pa pravzaprav ne potrebujemo dragocene pitne vode. Več o zbiranju deževnice najdete tukaj, kadarkoli nas lahko tudi pokličete ali pošljete povpraševanje preko obrazca in posredovali vam bomo top ponudbo.