Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne elektroinštalacije, Dolenjska, Elektro storitve Matej Krajnc s.p.

Iščete ugodnega izvajalca elektroinštalacij? Na Dolenjskem se obrnite na Elektro storitve Krajnc.

V kolikor iščete odličnega mojstra za ugodne elektroinštalacije in za meritve elektroinštalacij, smo vam v podjetju Elektro storitve, Matej Krajnc s.p. na voljo kadarkoli.

Za nas je najbolj pomembno zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam s področja elektroinštalacij.

Svoje delo jemljemo resno in zavzeto in ga opravljamo po vseh standardih in predpisih. Seznanjamo se z novimi elektro materiali in skrbimo, da pri montaži izbiramo le najkvalitetnejše in varne.

Ob tem se potrudimo zagotavljati tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno in najkrajše možne izvedbe roke, ne glede na zahtevnost elektro projekta.

V sklopu ugodnih elektroinštalacij in meritev elektroinštalacij vam zagotavljamo:

  • visok nivo kakovosti izvedenih storitev,

  • žepu prijazne cene,

  • profesionalen pristop,

  • upoštevanje rokov in

  • spoštovanje dogovorov.

Katere elektro storitve izvajamo za vas na Dolenjskem:

Med elektro storitve, sodi tako groba montaža (montaža cevi, kablov in žic, elektro omarice) kot fine elektroinštalacije (montaža stikal in vtičnic, svetil ipd.).

Ločimo tudi nizkonapetostne elektroenergetske inštalacije, te so namenjene napajanju električnih naprav in razsvetljavi, v večini objektov pa izvajamo tudi informacijske elektroinštalacije, te so potrebne za uporabo telefona, klimatizacijo, računalniške mreže, protipoćarno in protivlomno zaščito.

Ko so električne napeljave izvedene, je potrebno izvesti tudi elektro meritve.

Kdaj se izvajajo elektro meritve?

  • Po konačni izvedbi elektroinštalacij in montaži električne opreme,

  • obnovah in popravilih,

  • periodično.

Po meritvah je potrebno narediti tudi zapisnik s potrdilom o meritvah.

Za vse naštete elektro storitve smo na voljo tako v zasebnih, bivanjskih objektih kot tudi poslovnih, javnih ali industrijskih objektih. Povprašajte po ponudbi!