Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne geodetske storitve pri podjetju Boštjan Pleško s.p.

Urejate mejo?
Potrebujete zakoličbo?
Je potrebno urediti vpis stavbe v kataster?
Izdelati geodetski načrt?

Za vse našteto in ostale geodetske storitve smo vam za sodelovanje vedno na voljo v podjetju Boštjan Pleško s.p.

Če ste samo na eno ali več vprašanj odgovorili z ja, nas pokličite in si za ugodno ceno zagotovite res kvalitetno opravljene geodetske storitve. Potrudimo se, da vse usluge zagotovimo v dogovorjenih rokih, kar nam med drugim omogočajo tudi najsodobnejša tehnologija, oprema in orodja za geodetske storitve. Z njimi smo bolj natančni, hitrejše in ugodnejši za geodetske storitve.

Zaupajte znanju, izkušnjam in referencam, ki smo jih pridobili za ugodne geodetske storitve

Na trgu smo prisotni že dalj časa. Podjetje, ki je danes sinonim za najboljše in ugodne geodetske storitve v Škofji Loki in širše, smo ustanovili leta 2013.

Do danes smo vlagali v usposabljanje, izobraževanje kadra, posodabljanje opreme in stalno sledenje zakonodaji glede geodezije. Pri nas torej zanesljivo dobite geodetske storitve pravilno opravljene.

Pri delu sledimo zakonom v zvezi z opravljanjem geodetskih storitev, a tudi vašim individualnim željam in potrebam. Iščemo rešitve, ki so urejene v vsestransko zadovoljstvo sodelujočih.

Smo torej prava izbira, ko potrebujete dobrega in ugodnega geodeta. Pridobite ponudbo pri nas, sodelujete z nami in se prepričajte sami, da ugodno opravljamo geodetske storitve tako, da boste popolnoma zadovoljni.

Naj izbira geodeta ne bo stresna ali strošek. Obrnite se na nas!