Nazaj na seznam zadetkov

Visoko kakovost in ugodno ceno hidroizolacij na objektu si zagotovite v HAK PLUS D.O.O.

Smo podjetje z znanjem in izkušnjami v gradbeništvu. Specializiramo se za vse storitve s področja izvedbe in sanacije hidroizolacije. Delamo na novogradnjah, adaptiramo, poskrbimo za suhe poslovne in zasebne objekte. Vse uredimo hitro, strokovno, kvalitetno in po odlični ceni. 

Svojo strokovnost, izkušnje in kvaliteto potrjujemo z več kot 30. leti tradicije in mednarodnimi referencami. 

Preverite jih in si pri nas zagotovite storitev z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. 

Ugodne hidroizolacije izvajamo v Prekmurju, po ostali Sloveniji in tujini 

Uspešno zaključene projekte, kjer smo kvalitetno ter ugodno izvedli hidroizolacije imamo na območjih: Prekmurje, Slovenija, Hrvaška, Madžarska.

Med njimi so najrazličnejše objekti, tako javni, zasebni kot verski. Nekatere od njih lahko preverite na naši spletni strani, z veseljem pa vam jih tudi osebno predstavimo, če nas pokličite ali nam pišete. 

Uspešno usklajujemo odličnost z ugodno ceno. Pri nas vas za hidroizolacije v Prekmurju in širše čaka najboljše razmerje med kakovostjo in ceno 

Pridobite ponudbo in se sami prepričajte, zakaj smo sinonim za dobre in ugodne hidroizolacije. V Prekmurju ali širše smo vam na voljo za ogled objekta brez obveznosti in informativno ponudbo oz. svetovanje glede sanacije ali hidroizolacije novogradnje. 

Zakaj je nujna dobra hidroizolacija?

Neustrezna hidroizolacija na objektu povzroča nemalo škode in posledično stroškov, zato si raje zagotovite kvalitetno in ugodno izvedbo pri nas ter dolgoročno uporabljajte suh objekt, varen in udoben za bivanje

Če je hidroizolacija narejena slabo, se ob na objektu začela zaradi vlage pojavljati plesen in neprijeten vonj. Vlaga bo načela objekt in vplivala na njegovo vrednost, predvsem pa bo kvaliteta bivanja nizka. 

To so težave, ki jih uspešno rešujemo mi. In sicer z  vgradnjo najboljših hidroizolacijskih materialov in veliko natančnostjo pri izvedbi. 

Ob kontaktu se bomo z veseljem z vami pogovorili tudi glede najboljše rešitve za vas oz. vaš objekt kar se tiče dobre in ugodne hidroizolacije. Če imate z vlago kakršenkoli problem, ga bomo rešili.