Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne inštalacije za montažne hiše

V podjetju SISTEM DO A DO Ž d.o.o. smo specialisti za izvedbo inštalacij v montažnih hišah Marles in Lumar. Poleg tega nudimo obnovo starih montažnih hiš, ponudbo pa dopolnjujemo še s servisom elektroinštalacij in strelovodov. 

Strankam po celi Sloveniji zagotavljamo najbolj ugodne cene glede na kakovost opravljenih del in hitrost izvedbe. Vedno smo vam na voljo v najkrajšem možnem času, da poskrbimo za pravilno delovanje inštalacij v novih ali starejših objektih. 

Pridobite ponudbo in se prepričajte sami, da smo na trgu za ugodne inštalacije za montažne hiše med najboljšimi ter da ob tem ponujamo še mnogo več. 

Gradnja montažne hiše vključuje tudi inštalacije. Ugodno, hitro in kvalitetno v vaši montažni hiši zanje poskrbimo mi

Ne glede na to, kje se izvaja gradnje montažne hiše, oz. kje potrebujete ugodne inštalacije za montažne hiše, s svojo ponudbo vas ne bomo razočarali. 

Smo izkušeni, usposobljeni, dobro opremljeni za delo. Uporabljamo odlične inštalacijske materiale. Predvsem pa se ponašamo s profesionalizmom in korektnim poslovanjem ter sodelovanjem s strankami. Gradimo na zaupanja vrednih odnosih s svojimi partnerji oz. naročniki storitev, ki iščejo ne le ugodne inštalacije za montažne hiše, pač pa strokoven, prijazen, fleksibilen in hiter pristop do zagotovite najboljše rešitve. 

Oddajte povpraševanje zgoraj ali nas pokličite in posredovali vam bomo vse potrebne informacije, da z izvedbo ugodnih inštalacij v vaši montažni hiši začnemo čim prej.