Nazaj na seznam zadetkov

Iščete ugodno poslovno nepremičnino ali kupujte stanovanje na Gorenjskem? Obrnite se na podjetje Dolnov, Kranj

Podjetje Dolnov iz Kranja se dolgoletno ukvarjamo s prodajo gradbenega materiala, gradnjo stanovanjskih objektov po vsej Sloveniji in trženjem trgovskih centrov. Z nami torej sodelujejo investitorji v stanovanjske nepremičnine ter številna podjetja, ki jim omogočamo najem poslovnih prostorov.

Nepremičninsko dejavnost, kjer je naša glavna naloga gradnja stanovanj za trg, razvijamo že več kot 30 let. Temelji na znanju in izkušnjah pa tudi posluhu za želje in potrebe naročnikov.

Stanovanja, poslovni prostori, vse to vam nudimo iz naše ponudbe na Gorenjskem

Zato nepremičnine gradimo premišljeno. Uporabljamo le najboljše materiale in postopke, ki izpolnjujejo zahteve stroke. Na trgu želimo ponuditi objekte oziroma stanovanja, ki so prijetna za bivanje, kvalitetna, enostavna oziroma funkcionalna. Če so to lastnosti nepremičnine, ki jo kupujte, preverite našo ponudbo v Kranju, na Gorenjskem in po ostali Sloveniji.

Novogradnje iz naše ponudbe.

Preverite ponudbo ugodnih nepremičnin v Kranju in na Gorenjskem pri naši investicijski družbi

Da smo zaupanja vredno podjetje na področju nepremičnin, ne le v Kranju, pač pa tudi drugje, potrjujemo s svojimi referencami.

V kolikor želite kupiti novogradnjo, nas kontaktirajte. Sporočite nam svoje želje in zahteve glede bodoče nepremičnine. Posredovali vam bomo ponudbo razpoložljivih stanovanj za nakup na izbrani lokaciji in v okviru vaših zahtev.

Prav tako nas lahko kadarkoli povprašate o naši dejavnosti - trženje trgovskih centrov oziroma po poslovnih prostorih. Aktualna ponudba nepremičnin, ki jih oddajamo v Kranju na Gorenjskem vas čaka tukaj.