Nazaj na seznam zadetkov

Iščete ugodno nepremičnino na Primorskem?

Obrnite se na podjetje EVA LUKIN S.P. in poskrbeli bomo, da za vas najdemo najbolj ugodne nepremičnine na območju primorske regije, ki pa vam bodo ponujale maksimalno bivalno udobje.

Najsi iščete stanovanje, hišo, parcelo, poslovni prostor, tu smo za vas, da vam prihranimo čas in denar ter namesto vas poiščemo nepremičnine, za katere tudi preverimo dejansko in pravno stanje. Tako ste zanesljivo seznanjeni tudi z morebitnimi tveganji glede nepremičnine in se na podlagi le tega bolj varno odločite, ali ste pripravljeni skleniti posel.

Ne glede na to, ali kupujete ali prodajate, pri nas dobite ugodne ponudbe, vezane na nepremičnine. Na Primorskem boljših zlepa ne boste dobili.

Vsakemu potencialnemu kupcu smo na voljo individualno in pri iskanju ugodnih nepremičnin upoštevamo njegove specifične želje, potrebe, zahteve. Vedno tudi sodelujemo pri pogajanjih za sklenitev pravnega posla, tako da stranka res dobi največ za svoj denar.

Do kar najbolj ugodne nepremičnine na Primorskem z izkušenim posrednikom

Mnoge stranke so se že obrnile na nas, ko so iskale ugodne nepremičnine na Primorskem, saj veljamo za izkušene, strokovne in poštene posrednike.

Če se odločite sodelovati z nami, vam vezano na ugodne nepremičnine zagotavljamo tudi naslednje storitve:

  • pripravo pogodbe, ki jo naredi univerzitetni diplomirani pravnik,

  • cenilni elaborat,

  • sestavo pogodbe v obliki notarskega zapisa, ki je neposredni izvršilni naslov.

Iščete ugodne nepremičnine? Obala, Primorska pa je območje, kjer želite opraviti posel?

Kakršnakoli vprašanja imate, ko iščete ugodne nepremičnine na Primorskem oz. posrednika, na katerega se lahko zanesete, da vam bo prihranil čas, denar, stres, povezan z iskanjem ter prodajo/nakupom, smo vam na voljo.

Na vseh naših kontaktih smo hitro odzivni in bomo z veseljem sodelovali z vami ter vam pomagali, da se odlično znajdete na nepremičninskem trgu.

Vabljeni tudi na spletno stran (kliknite TUKAJ), kjer lahko preverite nekaj aktualnih ponudb ugodnih nepremičnin na območju Primorskem.