Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne nočitve Tolmin, Sobe Silva

Izberite ugodno nastanitev in nočitev v Sobah Silva v Tolminu in si privoščite čudovit oddih.

Če iščete ugodne nočitve v Tolminu, se odločite za apartma oziroma sobe Silva na naslovu Čiginj 24 v Tolminu.

Pričakuje apartma za 4 do 6 oseb, ki je udobno opremljen, je udoben in prijeten za bivanje, deli se na dve sobi - dvo in štiri posteljno, SAT TV v vsaki sobi. Dopolnjujeta ga dve kopalnici s tušem, milom in kapami za tuširanje, fen. ima tudi kuhinjo in dnevni prostor s SAT TV, hladilnikom, pečico in toasterjem.

Apartma ima tudi pralni stroj, likalno mizo, likalnik, stojalo za sušenje perila, žarom in lastno parkirišče. Ima ločen vhod. Na voljo je brezžična internetna povezav.

Sobe imajo lasten WC s tušem, hladilnik, sef, satelitsko TV, možnost brezžične povezave z internetom, klimo, možnost uporabe žara, zagotovljen parkirni prostor in lasten vhod.

Zakaj ugodno nastanitev v Tolminu rezervirati pri nas?

Ugodne nočitve v Tolminu lahko rezervirale tudi v sobah:

  • soba Tolminka za 1 osebo,

  • soba Idrijca z zakonsko posteljo,

  • soba Bača z zakonsko posteljo ter

  • soba Soča z dvema zakonskima ležiščema.

Okolica ponuja številne priložnosti za izlete, športno udejstvovanje ali spoznavanje kulinarične ali kulturne plati regije. V naši bližini je možno kolesarjenje in pohodništvo, seveda pa je Tolmin odlična priložnost tudi za ostale dejavnosti. 

Manj kot kilometer stran od nastanitve so trgovina, restavracija, kavarna ... 

Rezervacijo za ugodne nočitve v Tolminu opravite preko objavljenih kontaktov. Sporočite nam želene termine obiska oziroma trajanje bivanja in ostale želje. Posredovali vam bomo odlično ponudbo, zanjo boste dobili največ za svoj denar. 

Pri nas ste vedno toplo dobrodošli in potrudili se bomo, da se boste za bivanje pri nas vedno znova odločili, ne samo ker imamo ugodno nočitev v Tolminu, pač pa ker je nastanitev prijetna, čista, gostitelji pa prijazni in prilagodljivi.