Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno ogrevanje si zagotovite s pravilno izbiro sistema in strokovno vgradnjo

Imate novogradnjo, v kateri je čas za ogrevalne inštalacije? Adaptirate starejši objekt in obstoječi ogrevalni način ni več ekonomičen ter učinkovit? Za to imamo rešitev pri MojVodovodar d.o.o.

Smo ljubljansko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v montaži ogrevalnih naprav in sistemov. Največkrat nam stranke prepustijo izvedbo centralnega ogrevanja in talnega gretja. Pred samo realizacijo projekta, vam tudi pomagamo izbrati ustrezne ogrevalne naprave. Pomembno je, da izberete sistem, primeren za podnebje, kjer se nahaja nepremičnina, kakor tudi da je prilagojen vašim individualnim potrebam oziroma željam.

Pomagali vam bomo do najboljšega ogrevalnega sistema za vas, kar pomeni, da bomo upoštevali

  • vaše finančne zmožnosti,

  • toplotne izolacije na objektu oziroma energetsko učinkovitost stavbe.

Katere so najbolj ugodne ogrevalne inštalacije

Na to vprašanje ni enega odgovora. Odvisno je kakšen objekt oziroma kakšne površine boste ogrevali, koliko časa na leto, kako je zgrajen objekt (energetsko učinkovit, izoliran ali ne ...), seveda pa tudi od izbranega proizvajalca ogrevalnih naprav in podjetja, ki bo izvedlo inštalacijo.

Pri našem podjetju vam za storitve vgradnje ogrevalnih inštalacij zagotavljamo konkurenčen cenik. Vgrajujemo pa ogrevalne naprave različnih proizvajalcev oziroma tudi cenovnih razredov. Pred samo montažo vas seveda opozorimo na prednosti in pomanjkljivosti posameznega načina ogrevanja oziroma naprav, ki ste jih izbrali.

Želimo si namreč poskrbeti za dolgoročno rešitev. Pravilna vgradnja skladna z navodili proizvajalcev, izbrani kakovostni in zanesljivi materiali so pomembni, če ne želite dodatnih stroškov za sanacije, menjave ... V kolikor bi prišlo do kakršnih koli težav, smo vam prav tako na voljo, da rešimo situacijo in poskrbimo za ponovno ekonomično ter učinkovito delovanje centralnega ogrevanja, talnega gretja in raznih ogrevalnih naprav.

Pokličite ali nam pišite, da vam individualno pripravimo ponudbo, ki vam bo omogočila kvalitetno ogrevanje ne glede na vrsto objekta.