Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne pametne inštalacije

V podjetju Sorel d.o.o. vam zagotavljamo kakovostno izvedene in ugodne pametne inštalacije.

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju ugodnih pametnih inštalacij. Smo zelo prilagodljivi, hitro odzivni in dostopni. Naša ekipa vedno spoštuje dogovore s stranko in upoštevamo postavljene roke. 

Za ugodne pametne inštalacije smo vam vedno na voljo

Ugodne pametne inštalacije bodo za vas opravili naši natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni in usposobljeni strokovnjaki. V našem podjetju vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.  

Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme ter sledimo vsem novostim s področja ugodnih pametnih inštalacij, da vam lahko zagotovimo le najbolj kvalitetne, varne, varčne in sodobne rešitve.

Ne spreglejte pa možnosti posebnih popustov naše top ponudbe, ki jih občasno nudimo našim cenjenim strankam. Povprašajte nas za top možnosti sodelovanja.

Iščete ugodne pametne inštalacije? Našli ste odličnega ponudnika!

V okviru ugodnih pametnih inštalacij vam nudimo:

  • splošne elektroinštalacije,

  • KNX pametne inštalacije,

  • domofonski sistemi,

  • alarmni sistemi,

  • GSM upravljanje in nadzor ter

  • strukturirana ožičenja.

Vedno smo vam na voljo za nasvet, tehnično podporo, vzdrževanje ter dobavo opreme.

Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. V kolikor boste izvedbo storitev prepustili nam, boste zelo zadovoljni.  

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za ugodne pametne inštalacije, saj smo za vas vedno na voljo. Prav tako pa vas vabimo k ogledu naše spletne strani. Z veseljem bomo sodelovali z vami!