Nazaj na seznam zadetkov

V VRTNARSTVU POLONA vas pričakujejo najbolj kakovostne in ugodne sadike na Savinjskem

VRTNARSTVO POLONA najdete na Vršna vas 1, Pristava pri Mestinju. V ponudbi vas čakajo kvalitetne in ugodne sadike, balkonsko cvetje in jagode. 

Pri izbiri vam z veseljem svetujemo. V pridelavi oz. vzgoji naštetih rastlin imamo namreč bogate izkušnje in znanje. Zato je naša ponudba tudi vedno najbolj kakovostna. 

K nam se vsako leto vračajo zadovoljni kupci. Izbrali so nas, ker imamo zelo ugodne sadike na Savinjskem glede na njihovo visoko kakovost. Seveda nas stranke rade priporočajo tudi zaradi naše strokovnosti, prijaznega pristopa in individualnega svetovanja ter pomoči glede sajenja, nege rastlin in ostalega.

Vrtnarstvo Polona, Polonca Kokalj s.p

Pridite in se prepričajte sami v odlično ponudbo za ugodne sadike, balkonsko cvetje in jagode

Našo ponudbo si lahko vedno ogledate na lokaciji vrtnarstva, kadarkoli pa smo dosegljivi tudi po telefonu in preko e-pošte, če imate dodatna vprašanja ali za naročila in glede prevzema ugodnih sadik, balkonskega cvetja, jagod. 

Prepričani smo, da vas ponudba ne bo razočarala ne s ceno ne s kvaliteto. Tako za nove kot redne kupce se namreč vedno potrudimo, da dobijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter tudi strokovne nasvete za uspešno vrtnarjenje. 

Preverite sami in po ugodne sadike na Savinjskem boste zagotovo hodili samo še k nam. 

Vrtnarstvo Polona, Polonca Kokalj s.p