Nazaj na seznam zadetkov

GLAS DESIGN d.o.o.

logo
kvalitetni stekleni izdelki
Podpeč 3, 1225 Lukovica
Prikaži številko
Ponedeljek: 7:00 - 16:00 Torek: 7:00 - 16:00 Sreda: 7:00 - 16:00 Četrtek: 7:00 - 16:00 Petek: 7:00 - 15:00

Ugodne steklene kuhinjske obloge, GLAS DESIGN d.o.o.

Razmišljate o tem, da bi obnovili vašo kuhinjo? Za kuhinjske obloge uporabite steklo! Na takšen način boste vaši kuhinji dodelili moderen videz.

Pri podjetju GLAS DESIGN d.o.o. je naša velika ljubezen steklarstvo. Steklo obdelujemo in preoblikujemo v različne izdelke po ugodni ceni. Izkoristite našo ponudbo in nas kontaktirajte.

Zagotovite si najboljše kuhinjske obloge po ugodni ceni

Ne čakajte predolgo, še danes se odločite za ugodne steklene kuhinjske obloge. Vedno več gospodinjstev in tudi poslovnih prostorov se odloča za steklene kuhinjske obloge. Zakaj? Zato, ker vam nudijo številne prednosti v primerjavi s klasičnimi oblogami:

  • površina je odporna na vodo in bakterije,

  • steklene obloge so enostavno za čiščenje in

  • kuhinji dajo poseben estetski videz.

Z obdelavo stekla imamo bogate izkušnje. V našem podjetju smo izvedli že številne uspešne projekte, pri katerih smo izpolnili vse želje naših strank.

Ugodne steklene kuhinjske obloge vam bomo vgradili brez težav, pa še pospravili bomo za seboj

Naše delo izvajamo s ponosom in se vedno trudimo opraviti le najboljšo storitev. Naša ponudba zajema širok spekter steklenih, ALU in PVC izdelkov.

Pri vseh projektih, ki jih izvajamo, upoštevamo dogovore z našimi strankami. Delo opravimo znotraj zastavljenih časovnih okvirjev. Montažo vam izvedemo hitro, saj so naši zaposleni mojstri na svojem področju.

Po koncu del tudi pospravimo za seboj, da lahko vi čim prej uživate v svojih novih prostorih.

Montaža steklenih kuhinjskih oblog je enostavna in po ugodni ceni. Z nami boste privarčevali in hkrati dobili kvalitetno storitev.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite ugodne steklene kuhinjske obloge od podjetja GLAS DESIGN d.o.o.