Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne vulkanizerske storitve

Felnar Center v Hajdini lastnikom jeklenih konjičkov iz celotne Štajerske že vrsto let nudi najboljšo ponudbo vulkanizerskih storitev.

Zaupajte jim tudi vi, zaradi ugodne cene, hitre izvedbe in visokega nivoja profesionalnosti pri delu.

Najsi kupujete nove pnevmatike in platišča, iščete zgolj menjavo gum ali je potrebno poskrbeti za optično nastavitev podvozja, Felnar Center je tu za vas.

Poleg izjemne ponudbe platišč BROCK & RC DESIGN, pnevmatik priznanih znamk (Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Michelin, Continental, Good Year itd.), vam je na voljo tudi avtoservis, polnjenje in servis avtoklim in

  • NOVOST V PONUDBI: MENJAVA AVTOSTEKEL.

Pri Felnar, vulkanizerske storitve vam hitro in kvalitetno opravijo:

  • (pre)montažo gum,

  • centriranje,

  • krpanje pnevmatik,

  • popravilo in obnovo platišč,

  • svetovanje.

Največkrat Center Felnar za vulkanizerske storitve stranke obiščejo okoli novembra (ko je čas, da na jeklene konjičke montiramo zimske pnevmatike) in marca, ko na vozila dajemo letne pnevmatike. Seveda pa podjetje Felnar deluje vse leto in strankam pomaga, da imajo tehnično brezhibne avtomobile ne glede na znamko.

Vulkanizerstvo Felnar: Ugodno si zagotovite najboljše storitve na Štajerskem

Že tako dostopne cene za vulkanizerske storitve, ki se za montažo kompleta jeklenih platišč začnejo pri 26€ in za alu platišča pri 38 €, svoje kupce vulkanizerstvo Felnar razvaja tudi z občasnimi akcijami in popusti.

Preverite jih in si zagotovite ugodnejše izdelke ali storitve, dokler so na voljo.

Informativni ceniki storitev:

Nove gume in platišča za osebna ali dostavna vozila naročite TUKAJ. Dostavijo vam jih po celi Sloveniji, ob nakupu nad 60 € je DOSTAVA BREZPLAČNA. Seveda vam svetujemo, da jih naročite v njihovo vulkanizersko delavnico, kjer vam jih bodo profesionalno in hitro tudi montirali. Vulkanizerskih storitev se sicer lahko lotite doma, a zaradi dostopa do avtooptike in drugih profesionalnih orodij, gre to veliko hitreje pri vulkanizerju.

Celovitost ponudbe pri Felnar Center vam prihranite ogromno časa in denarja, zato ne odlašajte več z obiskom.