Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni apartmaji in sobe Portorož, MAESTRAL, d.o.o

Le 400 metrov od plaže in centra Portoroža, vas na lokaciji, obdani z zelenim parkom in stoletnimi borovci, pričakuje Maestral Residence.

Ugodno rezervirajte dvoposteljne, družinske sobe ali apartmaje.

Izkoristite našo ponudbo ugodnih apartmajev in sob v Portorožu

Vse nastanitve so opremljene v mediteranskem slogu in tako, da vam ponujajo vse potrebno udobje med bivanjem.

Sobe so večinoma klimatiizrane, na voljo so tudi sobe z balkonom in pogledom na morje. Vse imajo lastno kopalnico, omogočajo brezplačno uporabo WiFi-ja in satelitsko TV. V apartmajih je poleg spalnega dela in kopalnice na voljo še funkcionalna kuhinja, v kateri lahko sami poskrbite za vse obroke. Ni pa nujno, saj ima Mestral Residence tudi lastno restavracijo.

Za bivanje v naših apartmajih in sobah se gostje ne odločijo samo zaradi prijaznih cen. Prepriča jih še marsikaj drugega. Vas zanima kaj? Vabimo vas, da to odkrijete sami.

Zakaj najeti naše ugodne apartmaje in sobe v Portorožu?

LOKACIJA
Apartmaji in nekatere sobe imajo pogled na morje. Plaža je oddaljena le 400 metrov. Prav toliko pa tudi center mesta. Nastanitve so na mirni lokaciji, umaknjene od mestnega vrveža, a vsi, ki ste željni dogajanja, imate mesto vedno na dosegu roke.

PRIJAZNO ZA KOLESARJE
Tisti, ki boste Obalo raziskovali s kolesom imate pri nas na voljo prostor za hrambo in urejeno manjšo delavnico.

BREZPLAČNO PARKIRIŠČE

HIŠNI LJUBLJENČKI DOBRODOŠLI

GOSTINSKE STORITVE
Restavracija z istrsko hrano in veliko teraso s pogledom na morje, kjer je možno sprejeti tudi skupine do 100 oseb. Caffe bar z bogato ponudbo pijač.

Gostom so nastanitve po ugodnih cenah (apartmaji in sobe) na voljo vse leto. Če pridete na nekajdnevni ali daljši oddih, bomo zagotovo znali poskrbeti za udobno bivanje. Preverite razpoložljivost že danes.