Nazaj na seznam zadetkov

ODDAJANJE APARTMAJEV V NAJEM, BAR SMUČAR, IZTOK HELBEL S.P.

Ribnica na Pohorju 30, 2364 Ribnica na Pohorju
Prikaži številko

Nastanite se v ugodnih apartmajih Helbel in preživite poletje v naravi Pohorja

V podjetju se ukvarjamo s turizmom in gostinstvom. V zimski sezoni nas najdete na smučišču Ribnica na Pohorju, kjer imamo BAR SMUČAR, odprt vsak dan med 8. in 22. uro.

A Pohorje še zdaleč ni zanimivo le pozimi, tudi poleti ponuja ogromno priložnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa, zato smo v ponudbo dodali tudi oddajanje apartmajev.

V toplejših dneh lahko pri nas ugodno rezervirate 8 apartmajev s skupno 58 ležišči. Apartmajske enote sprejmejo od 4 do 8 gostov, tako so primerni za pare, družine in različne manjše skupine.

Apartmaji, ki si jih pravočasno zagotovite, da dobite najbolj ugodno ceno in seveda termine, ki vam najbolj ustrezajo, so čisti in urejeni.

Gostje redno pohvalijo, da je v njih vse, kar potrebujejo za bivanje in da se počutijo kot doma.

Lokacija - Ribnica na Pohorju je tudi idealno izhodišče za različne športne aktivnosti. Iz apartmajev se lahko odpravite na sprehode, tek ali na gorsko kolesarjenje oziroma izletom z e-kolesi.

V bližini lahko spoznate tudi različne kulturne in naravne znamenitosti, recimo:

  • najvišji vrh Pohorja - Črni vrh

  • Jezero Jelenovka in Jezerc

  • številni muzeji na prostem

  • številne cerkve in sakralni spomeniki

Če ste na Ribniškem Pohorju pozimi, pa nikar ne pozabite obiskati našega bara na smučišču.

Za rezervacije ali dodatne informacije nas pokličite. Z veseljem vam posredujemo ugodno ponudbo za apartmaje in vas prijazno sprejmemo na Pohorju za daljši ali krajši oddih.