Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni CNC stroji Slovenija, SIMING d.o.o.

SIMING d.o.o. se na tržišču nahaja že več kot 30 let. Smo specializirani strokovnjaki na področju CNC strojev. Naše naprave so znane po celotni Sloveniji. Smo:

  • pooblaščeni servis,

  • nudimo vam zastopstva in prodajo novih strojev,

  • prodajo, obnovo rabljenih strojev in

  • šolanje o CNC strojih.

Zagotovite si ugodno ponudbo za CNC stroje

Delujemo z vsemi strankami, saj vam nudimo celovite in ugodne rešitve. Sodelujemo z orodjarskimi delavnicami in kovino-strugarskimi obrati ter z manjšimi kovinsko-predelovalnimi podjetji. Na področju rabljenih strojev vam nudimo CNC stružnice in CNC rezkalne centre.

Novi CNC stroji, ki so vam na voljo pri nas, pa so: Hermle, Citizen Miyano, Citizen Cincom, Kitamura, Kovosvit MAS, DMT, FOX IFS, Jung, orodja, palice. Zagotavljamo vam visok nivo kvalitete, dolgo življenjsko dobo, natančnost in visoko mero zanesljivosti.

Oglejte si CNC stroje, ki jih ugodno nudimo strankam iz celotne Slovenije

Na naši spletni stani si lahko ogledate celotno ponudbo podjetja SIMING d.o.o. Zagotavljamo vam optimalne rešitve in široko ponudbo. Smo profesionalno in strokovno usposobljeni, naš odnos je spoštljiv in korekten. Smo prilagodljivi in strmimo k zadovoljevanju vaših želja in zahtev.

CNC stroji, ki vam jih nudijo imajo različne karakteristike in so primerni za različne vrste obdelav. Tako vam nudimo CNC stroje za rezkanje (vertikalni in horizontalni rezkalni centri), portalne centre, CNC stružnice, tudi univerzalne stružnice, multi-cut stružnice ...

Če potrebujete stroje visoke kakovosti, ki so primerni za obdelavo izdelkov raznih trdot in materialov, ste na pravem naslovu. Po vsej Sloveniji smo vam na voljo za top ponudbo.

Oddajte nam povpraševanje in si pridobite najboljše izdelke po ugodni ceni.