Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni komarniki, Izotermprotekt d.o.o.

  • Ste siti tega, da v toplejših mesecih ne morete spati pri odprtih oknih, ne da bi okoli vaših ušes brenčal kakšen komar?

  • Vas motijo muhe, ki jih privabi hrana, postavljena na mizo?

  • Ob večerih komaj preštejete vešče, ki plešejo okoli svetilke?

Podjetje Izotermprotekt d.o.o. iz Rogašovcev, Prekmurja, ima rešitev za vas! Nudimo vam ugodne ALU komarnike, ki bodo obdržale insekte zunaj, kamor spadajo. Poleg ugodnih ALU komarnikov pa smo pravi naslov tudi za toplotne izolacije stojnih inštalacij.

Pri nas vam zagotovimo kakovostne ALU komarnike, ki bodo v vaše življenje prinesle mirne noči in mrčesa prazen dom, poslovne prostore.

Vzdrževanje komarknikov je enostavno, le obrišete jih z mokro krpo, kos pa so različnim vremenskih vplivom.

Vsem novim strankam nudimo sedaj v času trajanja AKCIJE tudi 5% popust. Pokličite nas!

Ugodne komarnike namestimo na okna in vrata

Pokličite nas že danes in dogovorili se bomo za ogled vaših prostorov. Naredili bomo izmere, povedali več o ponudbi, podali predloge, odgovorili na vprašanja in na koncu uredili TOP ugodne komarnike.

Ugodni komarniki so najbolj okolju in vašemu zdravju prijazen način kako se izogniti pikom komarjev, drugega mrčesa, če želite zračiti prostore in ne prisegate na raznorazne repelente z vprašljivo vsebino.

Z vami se bomo pogovorili o:

  • Kateri tip komarnika bi ustrezal vam

  • Prednostih in slabostih

  • Finančni plati

Za več informacij o ugodnih komarnikih, ki vam jih uredi naše podjetje iz Prekmurja, smo vam na voljo, le pokličite nas.