Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni kombi prevozi, Gerčar prevozi d.o.o.

V podjetju Gerčar prevozi d.o.o. poleg avtobusnih prevozov nudimo tudi storitev ugodnih kombi prevozov po celi Sloveniji in tujini. prevoze izvajamo za različne priložnosti, tako vas lahko peljemo na izlete, potovanje in poslovna srečanja.

Naši šoferji so pravi mojstri, ki dobro poznajo ceste po Sloveniji in v tujini. Na vašo želeno lokacijo vas bodo pripeljali varno in pravočasno.

Naš vozni park zajema številna vozila za izvedbo ugodnih kombi prevozov

Naš vozni park poleg številnih avtobusov obsega širok spekter kombijev, ki jih lahko izkoristite za različne priložnosti.

Na voljo imamo kombije, ki so opremljeni s posebno dvižno ploščadjo, ki je namenjena prevozu invalidnih oseb. Kombi lahko sprejme do 6 oziroma 4 invalidske vozičke. S sistemom za avtomatsko vpenjanje vozičkov in dodatnimi varnostnimi pasovi, bodo potniki popolnoma zavarovani.

Naročite si svoj kombi za ugoden prevoz

Če potujete v manjšem številu do 8 oseb, je kombi idealno prevozno sredstvo. Stroške prevoza si lahko med seboj razdelite, vožnja s kombijem je hitrejša in udobnejša. Kombije se splača najeti, če veste, da potujete nekam, kjer so ceste ožje in težje dostopne za avtobuse.

Če vas je več, lahko enostavno najamete več kombijev, s katerimi lahko potujete. Še ena prednost kobijev je, da lahko kombi ustavite povsod, kjer lahko ustavite avtomobil. Z avtobusom to ni mogoče in morate vnaprej vedeti, kje ga lahko pustite.

Našim strankam smo popolnoma na voljo in se vašim željam prilagajamo. Na področju prevoza oseb imamo bogate izkušnje in v naši storitvi izjemno uživamo.

Redno skrbimo za vozni park in vlagamo v njihovo vzdrževanje, da vam vedno zagotovimo varno vožnjo.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite ugodni kombi prevoz še danes.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktnih informacij.