Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni kontejnerski prevozi

So ugodni kontejnerski prevozi to, kar iščete? S celovitim naborom logističnih rešitev vas pričakujemo pri podjetju KIP PLUS, d.o.o., Grosuplje, kjer smo se med strankami uveljavili kot top ponudnik.

Potrudimo se, znamo in uspe nam ponuditi točno tisto rešitev, ki je pisana na kožo vašemu poslu. Tako ni presenečenje, da se na nas za ugodne kontejnerske prevoze znova in znova obračajo zveste in zadovoljne stranke, med katerimi so podjetja iz različnih dejavnosti in vseh velikosti.

Dosledno se izkazujemo kot hitro odzivni, prilagodljivi, točni, pravočasni, učinkoviti in kakovostni.

Z našim podjetjem ugodno izkoristite vse prednosti, ki vam jih omogočajo kontejnerski prevozi

Kontejnerski prevozi, ki jih ugodno zagotavljamo pri našem podjetju, zagotavljajo številne prednosti, ki so sprožile revolucijo v svetovnem gospodarstvu in spodbudile globalizacijo. Gre namreč za enoten format prevoza od začetka do cilja, ki ves čas omogoča intermodalnost. To pomeni, da kontejner z vašim blagom pot začne npr. s tovornjakom, nadaljuje z ladjo in na cilj pride z vlakom.

Intermodalnost omogoča učinkovito načrtovanje logističnih aktivnosti, tako s stroškovnega, kot tudi časovnega vidika. In prav z našim podjetjem boste v maksimalni meri izkoristili vse prednosti kontejnerskih prevozov.

Ugodni kontejnerski prevozi, ki bodo zagotovo zadovoljili vaše potrebe, so vam na voljo pri našem podjetju KIP PLUS, d.o.o., Grosuplje. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo top logistične rešitve.