Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni mednarodni prevozi blaga in tovora, DANIS d.o.o.

Organizacija prevoza mnogim vzame veliko časa, saj je treba biti pozoren na številne podrobnosti. DANIS d.o.o. se ukvarja z ugodnimi mednarodnimi prevozi blaga in tovora že vrsto let, zato nam lahko popolnoma zaupate, saj jih bomo opravili optimalno za vas.

Če ne veste, kako najti prevoznika na določeni relaciji, smo vam na voljo kadarkoli po predhodnem dogovoru v našem avtoprevozništvu. Ukvarjamo se s cestnim prometom in transport opravimo varno, ugodno, odgovorno in v najkrajšem možnem času. Naše podjetje odlikuje ciljna usmerjenost in predanost delu.

Z ugodnimi mednarodnimi prevozi blaga in tovora vam nudimo storitve, ki prihranijo vas čas, energijo in denar. Prilagajamo se vašim željam, pri prevozih pa upoštevamo številna znanja, izkušnje in poglede sodelavcev. Naši vozniki so izkušeni in prevoze opravijo po najbolj optimalnih poteh.

Ugodni mednarodni prevozi blaga in tovora so opravljeni po top ponudbi v DANIS d.o.o.

DANIS d.o.o. občasno opravlja ugodne mednarodne prevoze blaga in tovora po akcijski ponudbi. Ne zamudite je, saj je časovno omejena. Vi nam morate sporočiti le vrsto tovora, težo, posebne lastnosti, začetek poti in končni cilj. Za vse ostalo poskrbimo mi.

Ugodne mednarodne prevoze blaga in tovora opravljamo z voznim parkom, ki je sodobno opremljen in tehnično preverjen, zato smo vam na voljo kadarkoli, ko želite informacije o lokaciji in stanju blaga. Upoštevamo nacionalno zakonodajo glede prevozov in poslovne običaje države, preko katere blago tranzitira in v katero je blago namenjeno.

Spoštujemo okolje, zato prevoze opravljamo na najbolj ekološki način. Imamo posluh za posebne zahteve prejemnika blaga. Stopite v stik z nami za ugodne mednarodne prevoze blaga in tovora, mi vam bomo odgovorili s top ponudbo.