Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni nagrobni spomeniki, Kamnoseštvo Erjavec d.o.o.

Vse iz kamna - Kamnoseštvo Erjavec d.o.o. je podjetje, ki se lahko pohvali z več kot 50-letni tradicijo. Na tržišču smo poznani po kvalitetno narejenih kamnitih izdelkih, ki jih odlikuje tudi ugodna cena. Zato lahko naše:

  • nagrobne spomenike,

  • kuhinjske pulte,

  • kamine in pulte za kamine,

  • stopnice in police, ogledate po celi Sloveniji.

Kamen odlikuje večnost. Je eleganten, trden in odporen naraven material. Dar narave kvalitetno oblikujemo z znanjem in srcem ter ga s sodobnimi pripomočki in tehnologijo približamo uporabnikom.

Ponosni smo na svoje delo, kar odražajo tudi naši kamniti izdelki. Na svoje delo gledamo kot na poslanstvo. Nenehno nabiramo izkušnje in ideje, tako doma kot v tujini. Veseli nas, ko so stranke zadovoljne in nas priporočajo naprej – dober glas o nas, se širi v vsako slovensko vas.

Pridobite TopPonudbo in si zagotovite ugodno ceno za nagrobni spomenik ali kamnit kuhinjski pult

Ugodno vam izdelamo nagrobni spomenik, ki bo lepo obeležje pokojniku. Pred izvedbo se z vami pogovorimo, prisluhnemo vašim željam in se trudimo uresničiti vašo vizijo, naj si bo nekaj posebnega, modernega, unikatnega ali pa dobra klasika. Poleg spomenika vam uredimo želeni napis in razne dodatke za na grob, kot so kamnite vaze in podstavki. Kot del naše ponudbe je tudi restavriranje kamna.

Znani smo tudi po kvalitetno izdelanih kamnitih kuhinjskih pultih, policah in stopnicah. Izdelujemo preprostejše ali kompleksnejše izdelke, ki dodajo estetsko vrednost vašim prostorom. Naredijo pa jih tudi bolj funkcionalne oziroma udobne za uporabo. Vzdrževanje kuhinjskih pultov iz kamna je namreč enostavno, material pa ima res dolgo življenjsko dobo. Pulta zagotovo ne boste rabili zamenjati.

Naše delo radi opravljamo, kar odražajo naši kvalitetno, lepo in skrbno narejeni kamniti izdelki, katerim vdihnemo življenje in namen ter vam tako približamo del narave.

Poiščite in obiščite nas. Vabimo vas, da nam zaupate svoje vizije, mi pa se bomo potrudili dati vašim idejam želeno obliko, najsi iščete ugoden nagrobni spomenik, kuhinjski pult ali kaj drugega.