Nazaj na seznam zadetkov

Kje kupiti odsevnike in kresničke za pešce ali druga odsevna telesa

V podjetju S-Plast, Sabina Zalokar s.p. se zavedamo pomena varnosti v cestnem prometu. Posebno ranljivi v njem so pešci, zato v podjetju za boljšo vidnost in varnost otrok in odraslih na cesti ugodno zagotavljamo odsevnike oziroma kresničke. Izdelujemo tudi odsevna telesa kot so trakovi in telovniki.

Ugodni odsevniki in kresničke

Odsevniki, kresničke podjetja S-Plast Sabina Zalokar s.p. so med najbolj kvalitetnimi izdelki na trgu. Izpolnjujejo predpisane EU standarde.

Namenjeni so uporabi med otroci in odraslimi, ki želijo biti v prometu vidni in posledično bolj varni.

Odsevnike oz. kresničke, ki so na voljo v štirih oblikah:

  • Medvedek

  • Krog

  • Pravokotnik

  • Želvica

dobite v PP vrečkah skupaj z navodili za uporabo in deklaracijo.

V primeru individualnih želja stranke glede odsevnikov, kresničk, v podjetju S-Plast Sabina Zalokar s.p. skupaj z odjemalci razvijamo tudi nove izdelke. Vedno za dostopne cene, skladno s predpisi oziroma standardi in kvalitetno.

Odsevni trakovi, telesa, kresničke in še mnogo več

S posebno ugodno ceno vas pričakujemo, če želite naročiti odsevnike oziroma kresničke, a to ni vse, kar vam naše podjetje ponuja. Proizvajamo in tržimo tudi druge izdelke iz plastike. Proizvode prilagajamo strankam tako, da izpolnjujejo vse njihove zahteve oz. potrebe.

Pri sodelovanju s strankami vedno sledimo enemu cilju: Zadovoljiti stranke in pridobiti njihovo zaupanje z visoko kakovostnimi izdelki, kratkimi roki in dostopnimi cenami.

Po več letih delovanja lahko rečemo, da smo cilj dosegli in da stalno širimo krog kupcev, s katerimi dolgoročno sodelujemo in jim ponujamo odzivnost, prilagodljivost, dostopnost v zvezi z odsevniki, kresničkami in drugimi izdelki.

Celotna naša ponudba

ODSEVNIKI - KRESNIČKE

ODSEVNA TELESA

DISTANČNIKI

VEZICE ZA KMETIJSTVO

LEKARNIŠKI IZDELKI

PLASTIČNA EMBALAŽA

IZDELKI ZA PROMOCIJO

Kategorije:
S-Plast, Sabina Zalokar s.p., industrija gume in plastike, industrija in obrtništvo, odsevniki, kresničke