Nazaj na seznam zadetkov

Lepi, kakovostni in ugodni poročni šopki vas čakajo v Cvetličarni Valentin

V Ljubljani na Nazorjevi ulici 1 ste od ponedeljka do sobote dobrodošli, da izberete svoj poročni šopek in ostalo poročno dekoracijo iz cvetja.

Že leta stranke navdušujemo z raznovrstno izbiro kakovostnega cvetja in dekorativnega materiala, ki nam omogoča izdelovati poročne šopke in druge aranžmaje po naročilu. Ne manjka nam tudi znanj in izkušenj ter kreativnosti. Ko nam zaupate svoje želje, vam prisluhnemo in svetujemo. Predstavimo vam lahko trende, povemo kaj o simboliki posameznih cvetov ali barv, pokažemo možne oblike poročnih šopkov ...

V celoti se vam posvetimo, saj vemo, kako pomemben je poročni šopek na vajin dan. Vemo pa tudi, da je poroka določen strošek in da boste tudi pri naročilu cvetja verjetno pogledali na ceno. Zato se v naši cvetličarni vseskozi trudimo ohranjati konkurenčne cene in vemo, da nas je marsikatera nevesta priporočila, da zelo ugodno ustvarjamo resnično kakovostne poročne šopke.

Takšnega si lahko zagotovite tudi vi. Oddajte povpraševanje ali stopite v našo cvetličarno za top ponudbo.

Ugodni poročni šopki in aranžmaji ter še mnogo več

Poleg tega, da boste našli nas, ko boste iskali, v kateri cvetličarni lahko naročite ugoden poročni šopek, z veseljem prijazne cene zagotavljamo tudi za druge cvetličarke izdelke oziroma storitve:

  • Žalni venci in aranžmaji

  • Ikebane in aranžmaji za 1. november

  • Božični in novoletni aranžmaji

  • Poročna floristika

  • Sveže rezano cvetje

  • Lončnice

  • Zavijanje daril

in še bi lahko naštevali. Prijazno vas pozdravimo ob obisku naše cvetličarne Valentin v Ljubljani in povprašamo po vaših željah. Cvetje imamo vedno sveže na zalogi, saj ga redno dobavljamo. Mojstrsko poskrbimo za estetsko dovršen aranžma ne glede na priložnost.