Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni prevozi Slovenija-Balkan

V podjetju Avtoprevozništvo - Škofljanc Vladimir, s.p. smo vam na voljo z ugodnimi prevozi na relaciji Slovenija - Balkan in obratno. Nahajamo se na naslovu Trebež 49B v Artičah.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. V Sloveniji in na Balkanu smo znani kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

V našem podjetju spoštujemo vse mednarodne postopke, ki so predpisani za zagotavljanje zanesljivih in ugodnih prevozov iz Sloveniji na Balkan in iz Balkan v Slovenijo. S tem ohranjamo našo visoko kakovost storitev in zadovoljstvo naših strank.

Zagotovite si top ponudbo za ugodne prevoze na relaciji Slovenija-Balkan in obratno

Ugodni prevozi so z nami opravljeni hitro, pravočasno in varno. Naši vozniki so natančni, zanesljivi, odgovorni, profesionalni in strokovno usposobljeni.

Zagotavljamo vam optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Prav tako pa vedno upoštevamo vse roke in dogovore s stranko.

Če vas torej zanimajo ugodni prevozi iz Slovenije na Balkan nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili!