Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni sekanci, biomasa

Kakor že ime našega podjetja Biomasa & mizarstvo Ovsenik d.o.o. pove, se ukvarjamo s:

  • prodajo sekancev

  • prodajo biomase

  • predelavo oziroma reciklažo lesnega odpada v biomaso

Imamo sodoben predelovalni obrat, v katerem so vam na voljo najbolj ugodni sekanci in biomasa. Proizvodne kapacitete so dovoljšnje, da vam storitev zagotovimo v najkrajšem možnem času.

Med našimi zadovoljnimi in stalnimi kupci so številna podjetja, seveda so ugodni sekanci, biomasa na voljo tudi fizičnim osebam. Pokličite nas, da se dogovorimo glede naročila oziroma sodelovanja.

Predelujemo vse vrste lesnega odpada.

Sekanci, biomasa za ugodno in učinkovito ogrevanje

Ugodni sekanci oziroma naša lesna biomasa se največkrat uporabljajo za ogrevanje. Gre za cenovno dostopen energent, kar posledično pomeni tudi ugodnejše ogrevanje, prednosti pa so tudi učinkovitost in enostavna uporaba v ogrevalnih napravah.

Sekanci oziroma biomasa so do narave bolj prijazni energenti in v primerjavi s kurilnim oljem ali zemeljskim plinom oziroma fosilnimi gorivi tudi bolj ugodni.

Glede na kurilno napravo, morate izbrati primerno velikost sekancev oziroma ustrezno biomaso, pri čemer vam seveda z veseljem pomagamo mi. Naše ugodne sekance recimo radi izberejo uporabniki večjih ogrevalnih sistemov.

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za sekance in biomaso vas čaka pri nas

Pokličite nas ali oddajte povpraševanje in si zagotovite ponudbo, ki vas ne bo razočarala.

Na vaše povpraševanje se vedno odzovemo v najkrajšem možnem času, smo prilagodljivi in zanesljivi. Za vaše zadovoljstvo se potrudimo tako z ugodno ceno za sekance in biomaso kakor visoko kvaliteto izdelkov in storitev.