Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni servis DAF vozil

Vaše tovorno vozilo DAF potrebuje kvaliteten servis po ugodni ceni? CORDIA d.o.o. je podjetje, ki je prava izbira. Smo pooblaščeni servisni center DAF in smo uvrščeni med top ponudnike. Preverite, zakaj.

Odlikuje nas ciljna usmerjenost in dolgoletne izkušnje in pridobljena znanja s področja ugodnih servisov za DAF vozila. Mi vemo, kaj je najboljše za vašega DAFa. Lahko nam popolnoma zaupate, saj servisne storitve izvajamo v skladu z vsemi standardi in predpisi. Uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale in opremo, vgrajujemo pa le originalne nadomestne dele.

Nudimo vam ugodni servis in redno vzdrževanje DAF vozil. Smo zelo zanesljivi odgovorni, natančni in imamo oko za detajle. Ker servis opravljamo kvalitetno, vam zagotavljamo varnostni pregled vseh točk in zagotovitev enoletnega jamstva za nadomestne dele.

Ugodni servis in vzdrževanje tovornih vozil DAF pri top ponudniku

Podjetje CORDIA d.o.o. vam nudi tudi servisno vzdrževalne pogodbe, ki jih sklenete za nova vozila ali rabljena vozila. Stremimo k doseganju optimalnega delovanja in k daljši življenjski dobi vašega tovornega vozila DAF. Za ugoden servis DAF vozil smo vam na voljo na več lokacijah:

  • v Medvodah, na naslovu Finžgarjeva 15 ter

  • v Mariboru, na naslovu Bohova 70

V servisnem centru v Medvodah izvajamo popravila in ugodni servis za DAF vozila, vendar se popravljajo tudi vozila, ki imajo samo del DAF-ovih delov. Sprejemamo tudi vozila, ki prihajajo iz proizvodnje češke TATRE, avtobusi VDL, Van Hool in Solaris.

Nudimo vam tudi rabljena tovorna vozila.

Ne odlašajte, stopite v stik z nami za dodatne informacije o ugodnem servisu DAF vozil. Z veseljem se vam bomo v celoti posvetili. Pričakujemo vaša povpraševanja, da vam pripravimo top ponudbo.