Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno čiščenje poslovnih prostorov, SD&KO, d.o.o.

Če bi radi imeli čiste in urejene prostore, se obrnite na podjetje SD&KO, d.o.o. iz Ljubljane, saj vam nudimo ugodno čiščenje poslovnih prostorov. Urejen poslovni prostor je eden izmed pomembnih faktorjev vsakega podjetja, saj so stranke in zaposleni bolj zadovoljni, če so prostori urejeni.

Številni se obračajo na čistilne servise, ker je časovno učinkovito in vam nudi ugodne rezultate. Kadar bi radi svoj čas posvetili bolj pomembnim zadevam, prepustite čiščenje drugim. Pri svojem delu smo:

  • natančni,

  • zanesljivi,

  • diskretni in

  • efektivni.

Nudimo vam ugodne cene, ki vključujejo vse, kar spada v kvalitetno čiščenje poslovnih prostorov.

Zaupamo kakovosti, zato uporabljamo le najboljše izdelke

Na voljo smo raznim podjetjem, ki iščejo ugodno čiščenje poslovnih prostorov. Uporabljamo kakovostna čistila, ki odstranijo vse madeže, nečistoče in neprijetne vonjave iz različnih materialov ter pri tem ne puščajo nobenih sledi.

Poskrbeli bomo za vsak predel, od pisalnih miz, sanitarnih prostorov, oken in ostalih površin, ki se nahajajo v vaših prostorih. Z rednim čiščenjem se bo kvaliteta zraka in tudi vzdušje izboljšalo, saj vsak rad dela v prostorih, ki so čisti.

Z nami se lahko dogovorite za ugodno čiščenje poslovnih prostorov v želenih časovnih intervalih. Obiskali vas bodo ob dogovorjenem času in s čiščenjem bomo opravili znotraj zastavljenega časovnega okvirja.

Čeprav se sedež našega podjetja nahaja v Ljubljani, smo vam na voljo na po celi Sloveniji. Prepričajte se sami in si zagotovite storitve iz našega čistilnega servisa še danes.

Poleg ugodnega čiščenja poslovnih prostorov, vam nudimo adaptacije in gradbena dela v Ljubljani

Naša dejavnost je raznolika, saj vam poleg čistilne storitve lahko pomagamo tudi pri gradbenih projektih. Na voljo smo vam za:

  • sanacije,

  • adaptacije

  • in novogradnje.

Na področju gradbeništva in gradbenih del imamo bogate izkušnje in so vam na voljo, kadar želite izvesti gradbeni projekt. Povprašajte nas o možnostih sodelovanje in nam zaupajte svoje želje. V najkrajšem času vam bomo odgovorili in vam priskočili na pomoč.

Če ste lastnik podjetja in iščete kvaliteten čistilni servis ali usluge iz področja gradbeništva, smo prava izbira za vas.

  • Željam svojih strank se znamo prilagajati.

  • Nudimo konkurenčne cene za svoje storitve.

  • Smo vam na voljo s strokovnim svetovanjem.

Ne čakajte predolgo in nam še danes oddajte povpraševanje za ugodno čiščenje poslovnih prostorov. Poskrbeli bomo, da bo vse urejeno in očiščeno v skladu z vašimi pričakovanji.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktnih informacij.