Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno čiščenje prezračevalnih cevi

Prepustite našemu podjetju PBB. Po celi Sloveniji smo na voljo, da pridemo na objekte, kjer je vgrajeno prezračevanje in na katerem je potrebno čiščenje oziroma vzdrževanje.

Oba postopka sta nujno potrebna za optimalno delovanje prezračevalnega sistema in njegovo dolgo življenjsko dobo.

Naše družinsko podjetje na trgu že dolgo ponuja tovrstne storitve, zato uživamo zaupanje številnih zadovoljnih strank. Bodite med njimi in si ugodno zagotovite najboljšo ponudbo za čiščenje prezračevalnih cevi.

Suho ali mokro čiščenje prezračevalnega sistema

Z najsodobnejšo opremo v našem podjetju poskrbimo za suho čiščenje. Pri tem postopku se uporabljajo rotacijske krtače, ki ometejo oziroma skrtačijo odvode ter dovode sistemov.

Opremljeni smo s krtačami za različne oblike prezračevalnih cevi oziroma kanalov. Več o suhem čiščenju prezračevalnih cevi.

Poznamo tudi mokro kemično čiščenje, ki se uporablja za

  • ventilacijske kanale,

  • komore,

  • filtre,

  • ventilatorje,

  • dušilce za klimatizacijo, ventilacijo in gretje,

  • kuhinjske nape in

  • industrijske ventilacije.

Ko čiščenje prepustite nam, zanj poskrbimo s certificiranimi čistili in najsodobnejšo opremo, da poskrbimo za ekološko neoporečno storitev.

Vzdrževanje in čiščenje prezračevalnih sistemov

Poleg čiščenja opravimo tudi vse vrste vzdrževanja. Kakšno opremo uporabljamo pri delu lahko preberete tukaj, če ne najdete odgovorov na svoja vprašanja, pa vam z veseljem odgovorimo po telefonu ali e-pošti.

Ob kontaktu vam pripravimo ugodno ponudbo, na lokacijo pa pridemo v dogovorjenem času in zagotovimo kvalitetno opravljeno delo, skladno z vašimi potrebami, željami pa tudi zakonodajo, ki predpisuje redne preglede prezračevalnih sistemov.