Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno čiščenje zobnega kamna - Marn Medica d.o.o., Medvode

Na MARN MEDICA Promet z medicinsko opremo in pripomočki, d.o.o., Medvode, se obrnite, če iščete ugodno čiščenje zobnega kamna.  

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam na področju ugodnega čiščenja zobnega kamna. Smo resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veseleje, da bi del njih postali tudi vi. Nudimo vam tudi samoplačniške storitve.

Odlikuje nas že več kot 35 let izkušenj, zato nam lahko popolnoma zaupate. Kljub temu, pa resno sledimo novostim in se izpopolnjujemo.

Pričakujemo vas na dveh različnih lokacijah po Sloveniji: v Trebnjem in v Medvodah.

Za ugodno čiščenje zobnega kamna smo zagotovo najboljša izbira

Poleg visok kvalitete, pa vam za ugodno čiščenje zobnega kamna zagotavljamo tudi žepu prijazne cene, korekten pristop ter spoštovanje rokov in dogovorov. Spremljajte naše občasne akcije in ne zamudite odlične priložnosti!

Za ugodno čiščenje zobnega kamna smo vam vedno na voljo

Priporočamo se, ker pri nas ne boste čakali v vrsti, nudimo vam individualne dogovore glede terminov obiska, možnost opravljanja vseh vrst storitev (osnovne in zahtevne) in ker se najzahtevnejše storitve opravljajo v sodelovanju s specialisti iz različnih stomatoloških dejavnosti.

Pri nas vam v okviru klasičnih zobozdravstvenih storitev torej nudimo:

  • ugodno čiščenje zobnega kamna,

  • preventivni stomatološki program,

  • implantologijo ter

  • estetsko zobozdravstvo

Smo zelo fleksibilni, zanesljivi ter strokovno usposobljeni za ugodno čiščenje zobnega kamna, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov. Vabimo pa vas tudi k obisku naše spletne strani. V veselje nam bo sodelovati z vami!  

Čiščenje zobnega kamna in zobnih oblog, estetstsko zobozdravstvo TOP izbira za našteto je MARN MEDICA