Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno galvansko cinkanje vam nudimo pri podjetju CMC Galvanika d.o.o

V podjetju CMC Galvanika d.o.o. iz Ljubljane storitve galvanskega cinkanja na obešalih ali v bobnih zagotavljamo preko 300 podjetjem.

Naše stranke prihajajo iz Slovenije, Avstrije, Nemčije in Italije.

Številne stranke so navdušeni nad našim ugodnim galvanskim cinkanjem

Naročniki se radi odločijo za nas, ker smo ugodni, profesionalni, kakovost storitev pa je vrhunska, saj delamo z najsodobnejšo tehnologijo in zaposlujemo kvalificiran kader, ki nenehno nabira dodatne izkušnje in znanja, da lahko z rešitvami sledimo potrebam trga.

Veliko sodelujemo s proizvajalci avtomobilskih komponent, vsekakor pa z veseljem ugodno galvansko cinkanje uredimo tudi za kupce iz drugih panog, ki si želijo železne obdelovance ustrezno obdelati tako, da so učinkovito korozijsko zaščiteni.

Kaj je galvansko cinkanje?

Cinkanje je oblika korozijske zaščite, kjer na osnovni material nanesemo sloj cinka. Debelina nanosa je po dogovoru. Tehnologija cinkanja Uporabljamo več vrst pasivacij – modra, debeloslojna in rumena.

Galvansko cinkanje se uporablja za kovinske izdelke oziroma polizdelke različnih dimenzij. Glede na velikost oziroma vrsto se odločimo za galvansko cinkanje v bobnih ali na obešalih.

Pri CMC Galvanika veliko pozornosti namenjamo izbiri kakovostnih kemikalij in vlaganju v posodabljanje linij za cinkanje, saj si želimo zagotoviti najboljše rešitve, ki so cenovno sprejemljive in nam omogočajo kratek izvedbeni čas.

Poleg cinkanja nudimo tudi

  • lakiranje za povečanje korozijske odpornosti,

  • voskanje za doseganje boljšega ovijanja vijakov z uporabo posebnega voska,

  • razvodičenje ali tempranje; za zmanjševanje vodikove krhkosti pri določenih materialih.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite ugodno galvansko cinkanje.