Nazaj na seznam zadetkov

MBGRAD BOŠTJAN MAJERLE S.P. smo ugodno gradbeno podjetje z Dolenjske, ki vam gradbena dela uredi hitro in kvalitetno

Izberite nas, če iščete ugodno gradbeno podjetje. Na Dolenjskem in širše smo prepoznavni po vedno konkurenčnih cenah za različna gradbena dela. Pridobite lahko tudi popust. 

Temeljni gradniki našega poslovanja in dela so znanje in izkušnje. Vlagamo v usposabljanje kadra in spremljanje gradbenih predpisov, standardov, materialov, postopkov. Tako zmoremo izpolniti tudi najzahtevnejše želje strank, ki iščejo kvalitetno in ugodno gradbeno podjetje. 

Hočete pridobiti odlično ponudbo s stani ugodnega gradbenega podjetja na Dolenjskem? Oddajte povpraševanje in na voljo vam bomo v najkrajšem možnem času z odlično ceno in vrhunsko izvedbo. 

Naše gradbeništvo je zanesljiv partner za vaš gradbeni projekt. Prepričajte se sami, zakaj smo sinonim za ugodno gradbeno podjetje na Dolenjskem in drugje 

Nekaj razlogov, da izberete nas?

1) Gradbene projekte realiziramo v rokih in v popolno zadovoljstvo naročnikov.

2) Vsako ponudbo za gradbeno sodelovanje pripravimo individualno in jo prilagodimo naročniku, zato tudi veljamo za ugodno gradbeno podjetje, ker se s cenami čim bolj približamo vašim željam, zahtevam.

3) Poskrbimo, da ste z gradbeno investicijo maksimalno zadovoljni. 

4) Uporabljamo vrhunske gradbene materiale. 

5) Na podlagi znanja in izkušenj vam svetujemo gradbene rešitve, ki so skladne z vašimi finančnimi sredstvi, jih je možno realizirati v želenem času in kvalitetno. 

6) Delamo z najsodobnejšo gradbeno opremo.

7) Imamo uspešno zaključene projekte in kar nekaj stalnih partnerjev in strank, ki so naša najboljša referenca ter jamstvo za vas, da ste izbrali ugodno gradbeno podjetje, ki mu lahko popolnoma zaupate.