Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno krovstvo in tesarstvo

Za novo streho nad glavo, pokličite Krovstvo in tesarstvo, Rok Škrbe s.p. z Dolenjske.

Na enostavnih in bolj zahtevnih objektih poskrbimo za krovska in tesarska dela, ki obsegajo:

  • prekrivanje s strešno kritino

  • zamenjava ali sanacija kritine

  • izdelava frčad

  • postavitev ostrešij

  • izdelava obrob

  • oblačenje dimnikov

  • izdelava vseh vrst nadstreškov

Ugodni smo, ker poskrbimo za vse na enem mestu. Prav tako zaradi znanj in izkušenj zaposlenih, saj so le ta nujno potrebna, da je streha narejeno kvalitetno, kvaliteta pa zagotavlja tudi dolgo življenjsko dobo.

Zakaj izbrati krovstvo in tesarstvo Škrbe

Izdelavo streh vršimo z najboljšimi materiali na trgu. Od tesarskega lesa do strešnih kritin, smo pozorni na kvaliteto, saj to zagotavlja zanesljivost strehe še mnoga leta.

Naši izkušeni krovci so visoko usposobljeni, da poskrbijo, da je vsako delo že prvič opravljeno pravilno. To pomeni, da sledimo navodilom proizvajalcev kritin, upoštevamo dobre prakse v dejavnosti krovstva in tesarstva ter razne predpisane standarde.

Z izbiro pravih materialov poskrbimo, da je zaščita pred dežjem, snegom, vročino optimalna, ne gre pa pa pozabiti tudi na estetski vidik strehe.

Seveda je pomembno, da ima objekt na pogled privlačen videz in streha običajno predstavlja precejšnji del tega. V določenih okoljih ni možno postaviti objekta s kakršnokoli streho, saj je potrebno upoštevati prostorske načrte. A nič hudega. Poskrbimo, da je vsaka streha lepa.

Na koncu pri izbiri najbolj ugodnega krovstva in tesarstva seveda gledate tudi na čas izvedbe projekta. Mi se potrudimo, da smo vam na voljo v najkrajšem možnem času. Ko začnemo delati, poskrbimo, da končamo v dogovorjenih rokih.

Prepričajte se sami v vse našteto in hitro boste videli, zakaj veljamo za kvalitetno, a ugodno krovstvo in tesarstvo. Top Ponudba vas čaka pri nas.