Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno krovstvo Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Gabor Gabor s.p.

Vam pušča streha? Izvajate novogradnjo? Bi radi zamenjali strešno kritino? Obrnite se na podjetje Gabor Gabor s.p. iz Maribora.

Na področju krovstva imamo bogate izkušnje, ki se raztezajo že več kot 20 let. Naši zaposleni so strokovnjaki krovstva in vam vedno nudijo le najboljše rešitve. Spoznamo se in delamo strehe vseh vrst.

Ugodno krovstvo izvajamo na celotnemu območju Slovenije, Hrvaške in Avstrije

Streha je pomemben faktor vsakega objekta, saj ga ščiti, odvaja vodo in mu daje zaključen videz.

Zato je pomembno, da si izberete izvajalca, ki ima ustrezno znanje in orodje, ki se ga pri krovstvu potrebuje. Vse to premoremo mi v podjetju Gabor Gabor s.p. iz Maribora.

Za vas izvajamo:

  • izdelavo streh,

  • popravilo streh in

  • strokovno svetovanje.

Pri delu uporabljamo materiale vrhunske kvalitete, saj si želimo, da bi bila vaša straha trajna in odporna.

Zagotovite si ugodno storitev krovstva pri nas

Kontakt in sodelovanje z našimi strankami je za nas izjemno pomembno. Pred izvedbo del se z vami dogovorimo o samemu poteku, vaših željah in možnostih izvedbe. Vaše mnenje, želje in potrebe pri delu upoštevamo.

Streha, ki vam jo zgradimo ali obnovimo, vam bo služila dolgo in vas bo ščitila pred vremenskimi vplivi, vročino, vlago in mrazom.

Ponosni smo, da smo našo ugodno in kvalitetno krovstvo iz Slovenije razširili tudi na sosednje države, kot sta Hrvaška in Avstrija. Širimo se še naprej in vam zagotavljamo:

  • hitro,

  • natančno in

  • ugodno krovstvo.

Če se zanimate za našo storitev, nam oddajte povpraševanje. Naša dela na področju krovstva so vam na voljo v Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji. Za vsa vprašanja in nasvete smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.