Nazaj na seznam zadetkov

Marjetka Vozlič s.p. - strokovno, hitro, ugodno lektoriranje diplome v Ljubljani

Vašo zaključno nalogo, naj gre za diplomo, magistrsko nalogo ali doktorsko disertacijo, naj pred oddajo pregleda izkušen, natančen lektor. Prav takšna lektorica sem vam na voljo v podjetju MARJETKA VOZLIČ S.P. 

Z lektoriranjem poskrbim, da oddate slovnično brezhibno natipkano besedilo. Med pisanjem se torej posvetite najpomembnejšemu - vsebini, morebitne tipkarske in slovnične napake v besedilu pa odpravim jaz. 

Ker se zavedam, da študentski žepi niso globoki, nudim ugodno lektoriranje diplome in ostalih zaključnih del ter drugih besedil. Delam v Ljubljani, zaradi naprednih komunikacijskih tehnologij pa seveda ni važno, kje se nahajate.

Pošljite mi dokument preko e-maila in v najkrajšem možnem času bo strokovno in natančno pregledan ter pripravljen, da ga uporabite. 

Potrebujete ugodno lektoriranje diplome v Ljubljani? Zagotovite si top ponudbo

Vem, da je zaključek študija povezan tudi s prenekaterimi stroški, zato vam nasproti vedno pridem s konkurenčno ceno za lektoriranje diplom ali drugih besedil.

Pokličite me ali mi pišite, ko potrebujete ugodno lektoriranje diplome v Ljubljani. Storitev opravim strokovno, odgovorno in v dogovorjenem roku. 

Za vsa dodatna vprašanja glede lektoriranja sem vam na voljo. Ne glede na dolžino, vrsto in vsebino besedila dobro lektoriranje vedno dobite pri meni in po pregledu boste svoja besedila zagotovo uspešno uporabili ter z njimi pustili odličen vtis. Tako zaradi vsebine kot pravilnosti jezika.